Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τα ‘δωσε όλα και έμεινε στον άσσο» - Η στιγμή που κόκορας στην Κρήτη λιποθυμά έπειτα από ρεσιτάλ ερμηνείας! (Video)

Πάρε και μια ανάσα βρε παιδί μου...

26 Σεπτεμβρίου 2022 21:04
«Τα ‘δωσε όλα και έμεινε στον άσσο» - Η στιγμή που κόκορας στην Κρήτη λιποθυμά έπειτα από ρεσιτάλ ερμηνείας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απολαυστικό βίντεο με έναν κόκορα - τενόρο στην Κρήτη. Ο κόκορας εμφανίζεται να λαλεί για πάνω από μισό λεπτό και με υπερβάλλοντα ζήλο.

Μπορεί ο κόκορας να σήκωσε στο πόδι όλη τη γειτονιά, όμως ο ίδιος τελικά δεν θα καταφέρει να μείνει όρθιος: Λιποθύμησε αφού τα έδωσε όλα στην ερμηνεία του.

Όταν λιποθυμά ο κόκορας στην Κρήτη

Σκέτη ανατριχίλα: «Χειρουργός» παλεύει να αφαιρέσει ζωντανό φίδι από το αυτί γυναίκας

Σκέφτεστε το να έχετε ένα φίδι στην μπότα σου είναι κακό; Σίγουρα όχι τόσο πολύ όσο να το έχετε μέσα στο αυτί σας. Συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψαν την στιγμή που ένας «χειρουργός» προσπάθησε να αφαιρέσει ένα ζωντανό φίδι που μπήκε στο αυτί μιας γυναίκας.

Το βίντεο της ερπητολογικής χειρουργικής έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 125.000 προβολές. Ωστόσο, οι θεατές προσπαθούν να καταλάβουν εάν το βίντεο που περιέχει σπασμωδικές κινήσεις είναι ή όχι αυθεντικό.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα στην άγρια φύση: «Αυτοκράτορας» των αιθέρων - Αετός αρπάζει φίδι και το καταπίνει!

«Το φίδι μπήκε μέσα στο αυτί», γράφει η λεζάντα στο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, το οποίο δημοσιεύτηκε από έναν δημοφιλή των social media με έδρα την Ινδία, τον Chandan Singh, με τους 20.126 ακολούθους του. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πού, πότε ή πώς συνέβη αυτό το γεγονός, ανέφεραν οι Economic Times.

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τεσσάρων λεπτών, ένας υποτιθέμενος γιατρός χρησιμοποιεί τσιμπιδάκια σε μια προσπάθεια να βγάλει ένα κιτρινόμαυρο φίδι που βγάζει το κεφάλι του, από το αυτί μιας γυναίκας. Δυστυχώς, παρά τα εργαλεία που είχε στη διάθεσή του. δεν καταφέρνει βγάλει το ερπετό από την ανορθόδοξη θέση του, μεταδίδει η nypost.

Το viral βίντεο τελειώνει χωρίς να αποκαλύπτεται αν η επέμβαση ήταν επιτυχημένη ή όχι, αφήνοντας τους θεατές σοκαρισμένους. «Μοιάζει με ψεύτικος γιατρός», σχολίασε κάποιος στο Facebook, ο οποίος δεν φάνηκε να πείστηκε. «Γι’ αυτό κάνει τόσα πολλά κόλπα» σημείωσε. «Αντί για γιατρό, ένας γητευτής φιδιών θα έβγαζε το φίδι», είπε ένας άλλος.

Μάλιστα κάποιοι που είδαν το βίντεο έγραψαν ευθέως πως είναι ψεύτικο. «100% ψευδές», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος απόρησε για το πώς κατάφερε να χωρέσει το υπόλοιπο σώμα του φιδιού μέσα στο αυτί της γυναίκας. Κάποιος άλλος θεώρησε περίεργο το ότι το φίδι έβγαζε το κεφάλι – καθώς αυτό θα σήμαινε ότι σύρθηκε στο αυτί της και μετά γύρισε σε έναν τόσο περιορισμένο χώρο.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα απρόσκλητο πλάσμα μπαίνει στο αυτί κάποιου. Τον Ιανουάριο, ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία ήρθε αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε εντομοφοβικού, αφού μια κατσαρίδα εισχώρησε στο αυτί του και έμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες. Εν τω μεταξύ, ένας τουρίστας που έκανε κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Πουέρτο Ρίκο είχε παρόμοια περιπέτεια , με ένα καβούρι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share