Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Η καρδιά μου πήγε να σπάσει»: Η συγκινητική στιγμή που αρκούδα συναντά σκύλο και προτιμά να τον χαϊδέψει αντί να του επιτεθεί (video)

Άκρως συγκινητικό

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:37
«Η καρδιά μου πήγε να σπάσει»: Η συγκινητική στιγμή που αρκούδα συναντά σκύλο και προτιμά να τον χαϊδέψει αντί να του επιτεθεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τρυφερή ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου με μια πολική αρκούδα που συναντά έναν σκύλο στο παγωμένο της περιβάλλον. Η αρκούδα αντί να επιτεθεί στο φανερά πιο μικρόσωμο ζώο, επιλέγει να το χαϊδέψει και να γίνουν φίλοι. Η πολική αρκούδα και το σκυλάκι κάθονται παρέα και οι φωτογραφίες έχουν το πιο τρυφερό αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να έχουν.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιά του στη θάλασσα - Τότε βλέπει το απίστευτο και βουτάει δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό! (Video)

Πολική αρκούδα γίνεται φίλη με σκύλο

Όσοι παρακολουθούσαν τη σκηνή, πίστευαν πως η κατάληξη δεν θα είναι καθόλου καλή, αλλά η αρκούδα ανέτρεψε τα προγνωστικά και κατεγράφη να κάνει κάτι ασυνήθιστο που σήμερα κάνει το γύρο του κόσμου. Η πολική αρκούδα που εντόπισε και πλησίασε έναν δεμένο σκύλο, φαίνεται πως είχε φιλικές διαθέσεις και κατεγράφη να τον «χαϊδεύει» με το πόδι της.

Το βίντεο είναι καταγεγραμμένο στο Churchill, της Μανιτόμπα, στον Καναδά από τον ξεναγός David De Meulles ο οποίος είπε στο CBC News πως μαζί με δύο τουρίστες που ακολουθούσαν την πολική αρκούδα για να την παρατηρήσουν, έγιναν μάρτυρες της πρωτοφανούς αυτής αντίδρασης. Εξίσου ήρεμος φαίνεται ωστόσο να είναι και ο σκύλος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο ενώ ο De Meulles σημειώνει πως έχει ακούσει αρκετές ιστορίες για αρκούδες που δείχνουν φιλικές διαθέσεις απέναντι στα σκυλιά των Εσκιμώων.

Μωρό και σκύλος τα δίνουν όλα: Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του βρέφους της και έπαθε πλάκα με αυτό που είδε

Η πρώτη γνωριμία των κατοικίδιων σε ένα νέο μέλος της οικογένεια ή σε άλλα ζώα είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι. Ακόμα και αν ο σκύλος ή η γάτα σας είναι φυσιολογικά το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο, είναι αδύνατον να γνωρίζει από πριν πως θα συμπεριφερθεί σε κάποιον ξένο που κινείται στον χώρο του. Ειδικά όταν αυτός ο ξένος είναι ένα μωρό, η πρώτη στιγμή της γνωριμίας είναι αρκετά αγχωτική.

Ο YouTuber Scott Moore και η γυναίκα του είχαν τις επιφυλάξεις τους για την γνωριμία του νεογέννητου μωρού τους στο οικογενειακό σκυλάκι τους. Κρατούσαν τους δύο μακριά τους πρώτους μήνες, μη γνωρίζοντας πως θα αντιδράσει το beagle τους με το μωράκι τους, ελπίζοντας ότι μια έμμεση παρουσία θα μπορούσε να διευκολύνει το σκυλί στη νέα κατάσταση συμβίωσης.

Όταν το μωράκι και το beagle συναντιούνται για πρώτη φορά φαίνεται να σχηματίζεται μία μακροχρόνια φιλία!

Ληστής μπήκε στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς και την...

Βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα με ληστή να μπαίνει στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τη φρίκη! Επίσης, ένα βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα ήρθε στο φως και μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε.

Συγκεκριμένα, ένας ληστής είπε σε μία 90χρονη ασθενή με Αλτσχάιμερ πως έψαχνε για κοσμήματα όταν μπήκε στο σπίτι της ενώ εκείνη κοιμόταν. Η γυναίκα ήταν στο κρεβάτι της, στο Bromley του Λονδίνου, όταν τον είδε να στέκεται έξω από το παράθυρό της.

Το βίντεο τον δείχνει να ανοίγει το παράθυρο και να πλησιάζει την ντουλάπα του θύματος ψάχνοντας για οτιδήποτε πολύτιμο. Η γυναίκα τον ρώτησε τι συνέβαινε και εκείνος απάντησε: «Ψάχνω για κοσμήματα» και συνέχισε να ψάχνει το σπίτι. Μετά πήγε στο σαλόνι να ψάξει πριν επιστρέψει και πάλι στο δωμάτιο. Τελικά, ο άντρας χτύπησε στον ώμο το θύμα και έφυγε με διάφορα κοσμήματα μέσα σε μία χάρτινη σακούλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share