Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

48χρονος ουρούσε κάθε μέρα σε τάφο - Η κρυμμένη κάμερα αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια (photo-video)

Άφηνε ακόμη και σακούλες με περιττώματα

26 Σεπτεμβρίου 2022 10:25
48χρονος ουρούσε κάθε μέρα σε τάφο - Η κρυμμένη κάμερα αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άκρως ανατριχιαστικό γεγονός ότι κάποιος έβαλε κάμερα στον τάφο της μητέρας του ή το ότι κάποιος ουρούσε σε αυτόν επανειλημμένα, δεν θα ήξερε τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Ενώ, μια γυναίκα είδε τον 38χρονο σύζυγο της να βρίσκει τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια της, όταν κινηματογραφούσε την βουτιά του.

Όπως και να έχει και τα δύο περιστατικά συνέβησαν στην πραγματικότητα και συνδέονται μεταξύ τους με έναν αρκετά περίεργο τρόπο. Όπως αναφέρει η DailyMail.com, λοιπόν, ένας 48χρονος άντρας φέρεται να ουρούσε στον τάφο της πρώην συζύγου του, με την οποία χώρισε πριν από 48 χρόνια.

Τα συγκλονιστικά πλάνα με τον άντρα που ουρεί στον τάφο της πρώην συζύγου του

Στα συγκλονιστικά πλάνα που καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα που είχαν βάλει στον τάφο της μητέρας τους τα παιδιά της, ο άνδρας φαίνεται να σταματάει με το SUV αυτοκίνητό του, να βγαίνει από αυτό και να περπατάει προς τον τάφο της πρώην συζύγου του, ενώ αφήνει τη μηχανή να δουλεύει και τη νυν σύζυγό του να τον περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του για να ανακουφιστεί, χωρίς να γνωρίζει καθόλου ότι κάθε του κίνηση καταγράφεται σε βίντεο.

«Αυτό σπάει την καρδιά μου», έγραψε στο Facebook ο γιος της εκλιπούσης συνεχίζοντας πως «Ένας άντρας από την κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ αφήνει σακούλες με περιττώματα και κατουράει στην ταφόπλακα της μητέρας μου σχεδόν κάθε πρωί σαν μια ‘φυσιολογική ρουτίνα’ με τη βοήθεια και της γυναίκας του».

«Έχουμε αποδείξεις εβδομάδων και μηνών. Έχει αναφερθεί στην αστυνομία και στα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Κανείς από την οικογένειά μου δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από το 1976 ή το πώς βρήκε τον τάφο της μητέρας μου δεν είμαστε σίγουροι. Όμως αυτό ανάγεται σε ένα πρόβλημα πριν από σχεδόν 50 χρόνια. Προσευχηθείτε για εμάς σας ευχαριστούμε και παρακαλώ» μοιραστείτε το!!!” έγραψε ο Murphy στο διαδίκτυο.

Η Linda Torello -είναι θαμμένη σε ένα νεκροταφείο στην Tappan Reformed Church στο Orangetown της Νέας Υόρκης- πέθανε το 2017 σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο που σημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της μπορεί κάλλιστα να ουρούσε στον τάφο της για πέντε χρόνια, συμπεραίνει η Daily Mail.

Σακούλες με περιττώματα στον τάφο της Torello - Οι πρώτες ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει

Αρχικά, ο Murphy παρατήρησε μια σακούλα που περιείχε περιττώματα, αλλά σκέφτηκε ότι είχε αφεθεί εκεί κατά λάθος, ίσως από κάποιον που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα. Ωστόσο, και την επόμενη φορά που επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας του, παρατήρησε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Έτσι, κάλεσαν την αστυνομία και τα παιδιά της Torello πήραν άδεια από τον υπεύθυνο του νεκροταφείου να τοποθετήσουν μια κάμερα δίπλα στον τάφο προκειμένου να πιάσουν τον δράστη.

Όταν κοίταξαν το υλικό, σοκαρίστηκαν όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν άνδρα που είχε παντρευτεί για λίγο τη μητέρα τους κατά τη δεκαετία του 1970. Επιπλέον, φαίνεται ότι ο άνδρας πήγαινε στο νεκροταφείο κάθε πρωί τα ξημερώματα, ενώ η νυν σύζυγός του βρισκόταν στο αυτοκίνητο, απλά για να περπατήσει μέχρι τον τάφο της Torello και να ουρήσει πάνω σε αυτόν.

Ο Murphy δήλωσε ότι το βίντεο και οι φωτογραφίες που κατέγραψαν ο ίδιος και η αδελφή του δείχνουν ότι ο άνδρας πήγαινε στο νεκροταφείο σχεδόν κάθε πρωί περίπου στις 6.15 π.μ. με σκοπό να βεβηλώσει τον τάφο της.

«Δεν μπορώ να πείσω τη γυναίκα μου να βγει για φαγητό, αλλά αυτός ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να πάει μαζί του για να βεβηλώσει τα λείψανα της μητέρας μου κάθε πρωί!», είπε ο Murphy θυμωμένος.

«Έτρεμα όσο κρυβόμουν. Η αδελφή μου έκλαιγε… Ήμουν άρρωστος, ήμουν τόσο θυμωμένος», είπε στην Daily Voice. Μιλώντας στην DailyMail.com, ο Murphy εξήγησε πως από τότε που τραβήχτηκαν τα πλάνα ο άνδρας έχει πλέον σταματήσει το καθημερινό «τελετουργικό».

«Πιστεύω ότι σταμάτησε, αλλά είμαι τόσο προστατευτικός σε αυτό το σημείο που πηγαίνω κάθε πρωί για κάθε ενδεχόμενο. Τουλάχιστον αν δει ένα αυτοκίνητο εκεί θα αποτραπεί να συνεχίσει να περνάει από εκεί γιατί η αστυνομία ήταν μια πλήρης απογοήτευση», εξήγησε.

«Υποσχέθηκα στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου ότι δεν θα τον πειράξω, αλλά φοβάμαι να τον αντιμετωπίσω γιατί δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου αν τον πλησίαζα τόσο πολύ. Το έκανε αυτό στον τάφο της μητέρας μου για μήνες ίσως και χρόνια. Όλοι οι αστυνομικοί με τους οποίους μίλησα μου είπαν “είσαι καλύτερος άνθρωπος από εμένα γιατί εγώ θα τον είχα σκοτώσει”».

Ο Murphy μίλησε για τον τεράστιο πόνο που ένιωσε έχοντας πέσει θύμα μιας τέτοιας πράξης, γεγονός που κάνει τον θάνατο της μητέρας του ακόμα πιο δύσκολο να τον αντέξει. «Το να γίνει αυτό είναι στην πραγματικότητα χειρότερο από την απώλεια της μητέρας μου, παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα να μην θέσω σε κίνδυνο τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και το σπίτι μου, την επιχείρησή μου κ.λπ.», είπε.

Ο άνδρας δεν έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον δράστη, αλλά δημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προφανώς είδε και το οποίο ανέφερε: «Έρχεται καταιγίδα».

Η αστυνομία του Orangetown της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, επειδή δεν υπήρχαν συγκεκριμένες απειλές για σωματική βία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share