Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα - Η αντίδραση του πατέρα δεν περιγράφεται

Δεν φαντάζεστε!

25 Σεπτεμβρίου 2022 16:51
Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα - Η αντίδραση του πατέρα δεν περιγράφεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο στο άκουσμα ευχάριστων νέων. Άλλοι πανηγυρίζουν δημόσια, και άλλοι προτιμούν μια περισσότερο ιδιωτική εκδήλωση των συναισθημάτων.

Όπως σε αυτό το βίντεο, οι γονείς μιας μελλοντικής νεαρής μητέρας μαθαίνουν ότι είναι έγκυος και θα γίνουν παππούδες. Η χαρά της γιαγιάς δεν κρύβεται, ενώ ο παππούς είναι περισσότερο συγκρατημένος. Όμως όταν μένει για λίγο μόνος του, δεν αντιστέκεται να πανηγυρίσει και αυτός με τον τρόπο του. Δείτε το φοβερό βίντεο που θα σας φτιάξει τη διάθεση! Με την ευκαιρία, μην παραλείψετε να δείτε το σκηνικό με έναν μπόμπιρα και την κρυφή κάμερα.

Σοκ για νταντά: Πατέρας την κατέγραφε γυμνή στο δωμάτιό της - Όταν το ανακάλυψε έγινε κάτι συγκλονιστικό

Σοκαρισμένη είναι νταντά που εργαζόταν στο Στέιτεν Άιλαντ των ΗΠΑ καθώς εκατοντάδες γυμνά βίντεο της κατέγραψε πατέρας που την είχε προσλάβει για να φροντίζει τα παιδιά του. Όπως προκύπτει από τη μήνυση της νεαρής γυναίκας, προσπάθησε κάποια στιγμή να σπάσει την πόρτα του δωματίου της όταν εκείνη βρήκε την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει σε αυτό. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο που κατέγραψε σύζυγος πιάνοντας τη γυναίκα του να τον δηλητηριάζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η γυναίκα ήταν τόσο τρομοκρατημένη καθώς φοβόταν ότι ο εργοδότης της μπορεί να ήταν οπλισμένος. Το αποτέλεσμα ήταν να πηδήξει από ένα παράθυρο για να σωθεί.

Η 25χρονη Kelly Andrade κατήγγειλε τον πατέρα τεσσάρων παιδιών Michael Esposito στην αστυνομία που τον συνέλαβε στις 24 Μαρτίου.

Η νεαρή γυναίκα από την Κολομβία ανέφερε πως πέρασε εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης προτού την προσλάβει το Cultural Care Au Pair και ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου η εταιρεία την έστειλε στο σπίτι του Esposito και της συζύγου του.

Ήταν ενθουσιασμένη γιατί η δουλειά της έδωσε την ευκαιρία να μάθει αγγλικά, όπως είπε η Andrade, η οποία μίλησε στη NY Post μέσω διερμηνέα.

Οι Espositos της παραχώρησαν ένα δωμάτιο για όσο θα έμενε μαζί τους προκειμένου να φροντίζει τα τέσσερα παιδιά τους. Η γυναίκα όμως υποστηρίζει ότι έβλεπε συνέχεια τον πατέρα στο δωμάτιό της να ασχολείται με τον ανιχνευτή καπνού στο ταβάνι, ο οποίος «συνεχώς άλλαζε θέση», σύμφωνα με τη μήνυση.

Είχαν περάσει λιγότερες από τρεις εβδομάδες στη δουλειά όταν αποφάσισε να εξετάζει τον ανιχνευτή καπνού, όπου βρήκε κρυμμένη μια κάμερα με μια κάρτα μνήμης γεμάτη με «εκατοντάδες εγγραφές», στις περισσότερες με την ίδια «γυμνή ή/και να ντύνεται/γδύνεται».

«Μέσα όμως σε λίγα λεπτά» από τη στιγμή που βρήκε την κάμερα, ο πατέρας εμφανίστηκε στο δωμάτιό της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. «Φαινόταν πολύ νευρικός και πολύ ανήσυχος όταν έφτασε στο σπίτι», είπε η νταντά.

 Σοκ για νταντά: Πατέρας την κατέγραφε γυμνή στο δωμάτιό της - Όταν το ανακάλυψε έγινε κάτι συγκλονιστικό

«Έτρεξα μέχρι που απομακρύνθηκα αρκετά»

Η Andrade προσπάθησε να προσποιηθεί ότι κοιμόταν προκειμένου να φύγει ο Esposito, εκείνος όμως «χτυπούσε την πόρτα». «Πρέπει να φύγω», είπε στον εαυτό της, όπως θυμάται. Χτύπησε τα γόνατά της πέφτοντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

«Έτρεξα μέχρι που έφτασα αρκετά μακριά, μέχρι εκεί όπου αισθάνθηκα ασφαλής για να σταματήσω», είπε. Βρήκε στη συνέχεια το πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, παραδίδοντας και την κάρτα μνήμης.
«Φοβήθηκα πολύ. Πέρα από τα όσα είχαν γίνει, τώρα δεν είχα και πού να μείνω, σε μια εντελώς άγνωστη χώρα είμαι μόνη. Δεν έχω αρκετά χρήματα, δεν ξέρω τι θα φάω, τι θα κάνω αύριο», εξομολογήθηκε.

Η νταντά κατηγορεί επίσης την εταιρεία πως δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.

Ο δικηγόρος του πατέρα υποστήριξε πως οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας και δεν βρίσκονταν σε υπνοδωμάτιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share