Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Ένας Πόντιος και ένας Αθηναίος φοιτητής μπαίνουν στην τουαλέτα… Το ανέκδοτο της ημέρας (25/9)

«Κλάψτε» ελεύθερα!

25 Σεπτεμβρίου 2022 07:06
Ένας Πόντιος και ένας Αθηναίος φοιτητής μπαίνουν στην τουαλέτα… Το ανέκδοτο της ημέρας (25/9)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (25/9) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό, που το λατρέψατε!

Δύο φοιτητές, ένας Πόντιος κι ένας Αθηναίος μπαίνουν μαζί στις τουαλέτες μια καφετέριας λίγο πριν φύγουν. Μια στιγμή κοιτάει ο ένας το πουλί του άλλου και βάζουν τα γέλια. Του Αθηναίου είναι ίσιο ενώ του Πόντιου είναι στριφτό. «Αχαχα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πουλί ποτέ!», λέει ο Αθηναίος.

«Γιατί ρε τι έχει;» ρωτάει ο Πόντιος.

«Είναι σαν πλεξούδα ρε συ!».

«Γιατί το δικό σου που είναι ίσιο είναι καλύτερο;».

Μετά από λίγο το τινάζει ο Αθηναίος φοιτητής και του λέει ο Πόντιος: «Ωπα τι έκανες τώρα;».

«Την τίναξα ρε».

«Γιατί το έκανες αυτό;».

«Για να πέσουν και οι τελευταίες σταγόνες ρε βλάκα».

«Ααα, τώρα εξηγείται, εγώ όλα αυτά τα χρόνια την στράγγιζα!».

ανεκδοτο-τησ-ημερασ-25-9

Bonus ανέκδοτο: Ο παππούς και η γιαγιά το κάνουν άγρια...

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. – Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρώτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια… σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και το κάναμε;

– Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. – Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. – Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.

Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: «Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια» και τους ακολούθησε.

Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται.

Το πιο άγριο που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα.

Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο πόσο μάλλον από δυο γερόντια. «Πρέπει να μάθω το μυστικό τους» σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.

– Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; – Παιδί μου, απαντά ο γέρος, πριν πενήντα χρόνια αυτός ο φράχτης δεν ήταν ηλεκτροφόρος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share