Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μαλλιά κουβάρια» στην Αχαΐα: Πεθερά τσάκωσε στα πράσα τη νύφη με τον εραστή της στο γλέντι του γάμου (video)

Από τις χαρές, στις γροθιές και το διαζύγιο!

24 Σεπτεμβρίου 2022 13:37
«Μαλλιά κουβάρια» στην Αχαΐα: Πεθερά τσάκωσε στα πράσα τη νύφη με τον εραστή της στο γλέντι του γάμου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γαμπρός γνώριζε για τη “φιλία” μεταξύ της γυναίκας του και του άνδρα και ήταν σύμφωνος στο να παρευρεθεί ως καλεσμένος στη γαμήλια τελετή και στη δεξίωση.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αχαΐα. Η πεθερά έπιασε στα πράσα τη νύφη της με τον εραστή της στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου που πραγματοποιούταν στο γλέντι του γάμου. Το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» συνέβη στον Δήμο Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γαμπρός γνώρισε πως η νύφη διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους καλεσμένους στο Μυστήριο αλλά τελικά το βράδυ του γάμου έμαθε πως είχε μαζί του ερωτικές επαφές.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» αναφέρει στην εφημερίδα ο Α.Δ., αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Η πεθερά είχε υποψιαστεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» της νύφης σύμφωνα με το newsbeast.gr και «ενίοτε συνεργάτη» της και την ακολούθησε στην τουαλέτα όπου τους βρήκε σε ερωτική περίπτυξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο, ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη σε διαζύγιο.

Έσκασε από τη ζήλια της η νύφη: Το καυτό τσιφτετέλι κοριτσιών σε δεξίωση γάμου που έκανε χαμό (video)

Το απίστευτο τσιφτετέλι μελαχρινών κουκλάρων στη δεξίωση γάμου που γοήτευσε τους πάντες και έκανε τη νύφη να φάει τα λυσσακά της. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι νύφης που τα πέταξε... όλα και κόλασε τους πάντες.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που σήκωσε όλο το μαγαζί "στον αέρα"!

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share