Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

22 Σεπτεμβρίου 2022 22:46
Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα ένιωθε μια ενόχληση στο μάτι της και σιγά σιγά είχε αρχίσει να πρήζεται γι' αυτό και αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό για να της πει τι ακριβώς συμβαίνει και αν χρειαστεί να ακολουθήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή για να μειωθεί ο πόνος.

Αυτό που της ανακοίνωσαν στο τοπικό νοσοκομείο δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση και έκανε το αίμα της να παγώσει!

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι τέσσερις μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι της και τρέφονταν από τα δάκρυα και τον ιδρώτα της.. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας τσιμπήσει μια μέλισσα!

Ο καθηγητής Χουνγκ Τσι Τινγκ, ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου, έκανε λόγο για «παγκόσμια πρώτη», καθώς δεν έχει ξαναγίνει γνωστή ανάλογη περίπτωση. «Είδα κάτι που έμοιαζε με πόδια εντόμου, έτσι τα τράβηξα κάτω από το μικροσκόπιο ένα-ένα, χωρίς να τραυματίσω το σώμα τους. Ήταν τέσσερις μέλισσες ενός είδους που ζει κοντά σε νεκροταφεία ή πεσμένα δέντρα, έτσι είναι απλό να τις πετύχεις καθώς σκαρφαλώνεις στα βουνά», είπε ο Χουνγκ Τσι Τινγκ, περιγράφοντας τη στιγμή που ανακάλυψε τις μέλισσες.

Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει!

«Επισκεφτήκαμε και φτιάχναμε τον τάφο ενός συγγενή μας και κάθισα κάτω για να ξεχορταριάσω. Ένιωσα τον άνεμο να φυσάει στο πρόσωπό μου, μετά ένιωσα κάτι στο μάτι μου που νόμιζα ότι ήταν χώμα», είπε η 20χρονη και συνέχισε: «Καθάρισα το μάτι μου με νερό, αλλά άρχισε να με πονάει πολύ το βράδυ. Ο πόνος ήταν οξύς και το μάτι μου δάκρυζε»,

Οι ιατροί του νοσοκομείο προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, κατά την οποία ανέφεραν ότι η κοπέλα έπαθε κυτταρίτιδα και κερατίτιδα. Οι δυο φλεγμονές προκλήθηκαν από το γεγονός ότι οι μέλισσες παρέμειναν στο μάτι της νεαρής γυναίκας για περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Η ασθενής, μετά από την απαραίτητη φροντίδα, πήρε εξιτήριο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Ένιωθε τρομερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή χωρίς να ξέρει τον λόγο! Όταν είδε από κάτω όμως...

Μια μέρα η Έμιλι έκανε μπάνιο όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί, αλλά μόλις κοίταξε κάτω έμεινε άναυδη. Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος...

Άλλη μια εξωπραγματική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο γυναίκα. Μπορούν να συμβούν αδιανόητα πράγματα κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, αλλά και στην γέννα, όπως αυτό που συνέβη σε αυτή την μητέρα! Στην περίπτωση της Έμιλι, η εγκυμοσύνη ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Δεν μπορούσε να σταθεί από τον πολύ τον πόνο και άρχισε να φωνάζει. Ο μεγαλύτερος γιος της χτύπησε την πόρτα και ο μικρότερος άρχισε να κλαίει για την μαμά του. Είπε στα παιδιά της να περιμένουν σε ένα άλλο δωμάτιο.

Η Έμιλι άρπαξε το τηλέφωνο της και κάλεσε αμέσως την μητέρα της. Ήταν σίγουρη ότι η σκωληκοειδής απόφυση της ήταν έτοιμη να σπάσει, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθια και να βγει από την μπανιέρα.

Μόλις έφτασε η γιαγιά, σήκωσε την κόρη της. Της έδειξε την απόφυση της όταν την ρώτησε που πονούσε. Έβαλε ένα παντελόνι φόρμας, αλλά πονούσε πολύ για να βάλει μπλούζα.

Εκείνη και η μητέρα της πήγαν με το αυτοκίνητο στο κοντινότερο νοσοκομείο – 24 χιλιόμετρα μακριά. Η Έμιλι έκλαιγε και φώναζε σε όλη την διαδρομή. Έφτασαν στο νοσοκομείο και η μητέρα της έτρεξε να βρει μια νοσοκόμα.

Όσο η Έμιλι ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο, ένιωσε κάτι να σκάει και να τρέχει στο πόδι της. Κατάλαβε ότι είχε σπάσει η σκωληκοειδής απόφυση της. Τότε ένιωσε κάτι να κινείται και η μαμά της κοίταξε κάτω.

“Φαινόταν από το πρόσωπο της ότι είχε πάθει πλάκα”, θυμάται η Έμιλι . “Τράβηξε την πετσέτα. Κοίταξα κάτω και είδα ένα μωρό στην φόρμα μου.

Η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Ευτυχώς, εκείνη και το μωρό της είναι ευτυχισμένοι και υγιείς τώρα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share