Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το πατάρι και ανέβηκε να δει τι γίνεται...Αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

6 Σεπτεμβρίου 2022 14:51
Ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το πατάρι και ανέβηκε να δει τι γίνεται...Αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας άκουγε περίεργους ήχους και θορύβους από το πατάρι του σπιτιού του. Όταν ανέβηκε να δει τι συμβαίνει πάγωσε με αυτό που αντίκρισε. Ένα τεράστιο φίδι κατοικούσε μέσα!

Ο Μπόμπ Βαν ντε Χέρτσεν, κάτοικος της Sarasota, ήταν έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι ο θόρυβος που προερχόταν από τη σοφίτα του δεν ήταν ποντίκι, όπως είχε υποψιαστεί. Αντίθετα, ήταν ένας βόας! Θέλει τεράστια προσοχή η διαχείρηση ενος φιδιού, μιας και είναι πολύ επικίνδυνα, και μπορεί να συμβεί αυτό που συνέβη σε μια γυναίκα, όταν σκότωσε ένα στην αυλή της!

Σε συνέντευξή του, ο Βαν ντε Χέρτσενπεριγράφει το πώς ένιωσε όταν μπήκε στη σοφίτα και είδε ένα τεράστιο φίδι να βρίσκεται δίπλα στις σωρούς του δέρματος του. «Αφού έβγαλε το δέρμα του, αυτό είναι το σημάδι ότι μπορεί να ζει εδώ και αρκετό καιρό στη σοφίτα μου!», λέει ο Βαν ντε Χέρτσεν. Ανατριχιαστικό!

Ο έκπληκτος ιδιοκτήτης έφερε τα μεγάλα μέσα για να απομακρύνει το φίδι από το σπίτι του, έναν επαγγελματικό συλλέκτη φιδιών με το όνομα Μάρκ Λάμπαρτ. Δυόμισι ώρες αργότερα και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, έβγαλε το φίδι έξω με τη βοήθεια ενός μακριού σωλήνα.

Ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το πατάρι και ανέβηκε να δει τι γίνεται...Αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα!

Ενώ η πολιτεία της Φλόριντα είναι γνωστή για το γεγονός ότι φιλοξενεί μυριάδες επικίνδυνα ερπετά, όπως π.χ. αλιγάτορες, επί του παρόντος έχει τεράστιο πρόβλημα με τα φίδια.

Μεγάλα φίδια, όπως είναι ο βόας και ο πύθωνας, τρομοκρατούν τη νότια Φλόριντα από τη δεκαετία του ’90, με πολλούς ερευνητές να ρίχνουν το πρόβλημα στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Δυστυχώς, έχει γίνει συνήθεια να τα αγοράζουν και να εγκαταλείπουν τα φίδια όταν γίνονται πολύ μεγάλα ή αρχίζει να τους κοστίζει ακριβά το να τα φροντίσουν.

Επειδή ορισμένα είδη βοών φτάνουν μέχρι και τα 4 μέτρα και ζουν κατά μέσο όρο 20 με 30 χρόνια, δεν είναι παράλογο για έναν ιδιοκτήτη να καταπιεστεί, ειδικά εάν η αυλή τους είναι το κατάλληλο περιβάλλον για το φίδι.

Και ενώ αυτοί οι χαλαροί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορεί να πιστεύουν ότι κάνουν μια καλή πράξη αφήνοντας το φίδι τους ζωντανό στο φυσικό περιβάλλον, δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα που αφορά όλους τους εμπλεκόμενους.

Ακούγονταν περίεργοι ήχοι από το πατάρι και ανέβηκε να δει τι γίνεται...Αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα!

Αυτοί οι επιθετικοί θηρευτές δεν είναι απλώς τρομακτικοί, αλλά κοστίζουν τόσο για το κράτος όσο και για τους κατοίκους πολλά χρήματα, καθώς απαιτούν έμπειρους επαγγελματίες για την παγίδευση και μεταφορά τους αλλού. Εκτός από ενοχλητικά, τα φίδια εξαφανίζουν ουσιαστικά πολλά είδη ζώων και φυτών.

Οι φωνές της αγελάδας ακούγονταν σε όλο το χωριό...Αυτό που αντίκρισαν οι κάτοικοι δεν το πίστευαν!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και στο οποίο απεικονίζεται ένα τεράστιο φίδι που προσπαθεί να πνίξει μία αγελάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να την φάει!

Για κακή του τύχη όμως, εμφανίστηκαν από το πουθενά οι σωτήρες της. Τα φίδια μπορούν να καταβροχθίσουν τα πάντα. Σοκάρει και η εικόνα ενός φιδιού που κατασπάραξε έναν σκατζόχοιρο!

Δείτε το Βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share