Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γρίφος για... γερούς λύτες: Το τεστ παρατηρητικότητας με τα σπίρτα που «λύγισε» όσους το προσπάθησαν!

Εσείς πόσα σπίρτα βλέπετε;

2 Σεπτεμβρίου 2022 12:33
Γρίφος για... γερούς λύτες: Το τεστ παρατηρητικότητας με τα σπίρτα που «λύγισε» όσους το προσπάθησαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί θέλουν να δοκιμάζουν τον εαυτό τους σε δύσκολα κουίζ και γρίφους ώστε να γίνονται καλύτεροι και πιο παρατηρητικοί όπως ένα τεστ που δημοσίευσε η CIA και ζήτησε από όλους να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε αυτό και να βρουν πόσες τίγρεις βλέπουν.

Συγκεκριμένα στο τεστ παρατηρητικότητας που ακολουθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό και τη λογική σου για να βρεις τη σωστή απάντηση. Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε έναν αναπτήρα και μερικά σπίρτα. Πόσα σπίρτα βλέπετε; Μετρήστε τα καλά και προσπαθήστε να βάλετε λίγο τη λογική για να βρείτε τη σωστή απάντηση!

Δείτε την εικόνα

γριφοσ-τεστ-παρατηρητικοτητασ-σπιρτα-2-9

Παρακάτω η απάντηση

γριφοσ-τεστ-παρατηρητικοτητασ-σπιρτα-2-9

Το τεστ παρατηρητικότητας που θα σας βοηθήσει να ενταχτείτε στην... CIA

Στον λογαριασμό της στο Twitter δημοσίευσε η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ δύο εικόνες βάζοντας σκληρή δοκιμασία στους ακόλουθους της να βρουν τις 10 διαφορές. Παράλληλα δείτε άλλο ένα τεστ που είχε βάλει η CIA την περίοδο του Halloween.

Σύμφωνα με την CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν όμορφο δρόμο σε μια πόλη που δεν διευκρινίζεται μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους. «Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Η μεγάλη παγίδα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 10 διαφορές, κάποιοι απέτυχαν παταγωδώς, και κάποιοι αποδείχτηκαν πιο αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της ΗΠΑ – ή τουλάχιστον τα άτομα που διαχειρίζονται τα social media της.

Κι αυτό γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν 12 διαφορές αντί για 10, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για «επιστράτευση».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι δύο επιπλέον διαφορές που εντόπισαν οι χρήστες με το κοφτερό μάτι ήταν μια λεπτή γραμμή μπογιάς στην αριστερή πλευρά κάτω από μία από τις αψίδες, που έλειπε από τη μία φωτογραφία, και ένα λογότυπο στο αυτοκίνητο αριστερά που υπάρχει μόνο στη μία εικόνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share