Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Μετά από την κηδεία του άνδρα της γύρισε στο σπίτι - Όταν άνοιξε τον υπολογιστή έπαθε σοκ με αυτό που είδε

Άρχισε να ουρλιάζει και λιποθύμησε

29 Αυγούστου 2022 15:01
Μετά από την κηδεία του άνδρα της γύρισε στο σπίτι - Όταν άνοιξε τον υπολογιστή έπαθε σοκ με αυτό που είδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γυναίκα στην παρακάτω ιστορία γύρισε από την κηδεία του άνδρα της και άνοιξε τον υπολογιστή της. Τότε διάβασε ένα e-mail που την έκανε να "παγώσει".

Το email είναι τόσο απλό στη χρήση του και μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον που μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, αλλά μπορεί να μας δημιουργήσει και προβλήματα, από τα ανεπιθύμητα μηνύματα μέχρι και να κολλήσουμε έναν ιό στον υπολογιστή μας. Όπως η παρακάτω ιστορία, που μια γυναίκα ανακάλυψε κάτι στα εισερχόμενά της, που είναι πολύ πιο χειρότερο από τις ενοχλητικές διαφημίσεις, ακόμα και από αυτό το μήνυμα που έστειλε ένα κορίτσι στον πατέρα της.

Ένα ζευγάρι από την Μινεάπολις των ΗΠΑ ήθελε να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων τους, πηγαίνοντας για διακοπές στη καλοκαιρινή Φλόριντα, μακριά από το χειμωνιάτικο συνηθισμένο τους σκηνικό. Θα έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου είχαν περάσει και τον μήνα του μέλιτος.

Δυστυχώς, λόγω υποχρεώσεων, έπρεπε να κάνουν κρατήσεις σε ξεχωριστές πτήσεις. Η πτήση του συζύγου πετούσε τη Πέμπτη, ενώ της γυναίκας του ήταν την επόμενη μέρα. Το email στάλθηκε σε μια χήρα στο Χιούστον του Τέξας, που μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι της μετά τη κηδεία του άντρα της. Ο σύζυγός της ήταν ένας δημοφιλής ιερέας, που πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Μετά από την κηδεία του άνδρα της γύρισε στο σπίτι - Όταν άνοιξε τον υπολογιστή έπαθε σοκ με αυτό που είδε

Η χήρα κάθισε μπροστά στον υπολογιστή της, περιμένοντας email από συγγενείς που θα της εύχονταν θερμά συλλυπητήρια. Μόλις διάβασε το πρώτο email, ούρλιαξε και λιποθύμησε. Ο γιος της έτρεξε κοντά της για να δει τι συνέβη. Όταν την έλεγξε, παρατήρησε το email στην οθόνη του υπολογιστή…

“Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα

Θέμα: Έχω φτάσει
Ημερομηνία: 7 Ιανουαρίου του 2016

“Ξέρω ότι εκπλήσσεσαι που ακούς νέα από μένα. Έχουν πλέον υπολογιστές και εδώ και επιτρέπεται να στείλεις email στους αγαπημένους σου. Μόλις έφτασα και έκανα τσεκ ιν.”

“Βλέπω ότι όλα έχουν ετοιμαστεί για την άφιξή σου αύριο. Ανυπομονώ να σε δω από κοντά. Ελπίζω το ταξίδι σου να είναι χωρίς επεισόδια, όπως ήταν το δικό μου. Υ.Γ. Σίγουρα έχει καύσωνα εδώ!!!”

Μοιραστείτε αυτή την αστεία ιστορία με τους φίλους σας για να τους χαρίσετε λίγο γέλιο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share