Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέτυχε ο γαμπρός, σχόλασε ο γάμος: Νύφη έδιωξε τον γαμπρό επειδή ήταν αγράμματος!

Αδιανόητο!

29 Αυγούστου 2022 08:14
Απέτυχε ο γαμπρός, σχόλασε ο γάμος: Νύφη έδιωξε τον γαμπρό επειδή ήταν αγράμματος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νύφη από την επαρχία Uttar Pradesh στην Ινδία, η οποία ήταν μορφωμένη, αποφάσισε να αξιολογήσει τις γνώσεις και το πνευματικό επίπεδο του μελλοντικού της συζύγου και έτσι αποφάσισε να τον υποβάλει σε ένα τεστ… κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους.

Μιας και η γυναίκα ήθελε να διαπιστώσει πόσο μορφωμένος ήταν ο υποψήφιος γαμπρός, του έδωσε ορισμένα χαρτονομίσματα και του ζήτησε να τα μετρήσει, ενώ το μυστήριο μόλις είχε ξεκινήσει.

Όταν εκείνος απέτυχε στο αριθμητικό τεστ, η νύφη ακύρωσε τον γάμο τους, κάτι που οδήγησε σε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Τελικά, το θέμα έπρεπε να κλείσουν οι τοπικές αρχές του χωριού της κοπέλας, όπου και εξελισσόταν ο γάμος. Παράλληλα, διαβάστε για μια άλλη νύφη που ακύρωσε τον γάμο της τελευταία στιγμή.

Λίγο αργότερα, ο γαμπρός με την οικογένειά του, μετά από τις πιέσεις των οργάνων, αποχώρησαν για το κρατίδιο Bihar, όπου και κατοικούν.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Press Trust of India, η νύφη υποψιαζόταν πως ο γαμπρός είναι αναλφάβητος, με την οικογένειά της να είναι σύμφωνη με την πράξη της, δηλαδή του τεστ, κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους.

Δείτε το βίντεο:

Πανικός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός!

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη - Σοκαριστική ιστορία

Η φωτογραφία του γαμπρού που θα δείτε παρακάτω από τον γάμο του έκανε όλους να σαστίσουν παρατηρώντας τη νύφη. Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού.

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Mindie Kniss, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά. Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Mindie μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Sean.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Sean. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω», προσθέτει ο Sean.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share