Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Πλήρωσε χιλιάδες λίρες και κατέληξε με αφόρητους πόνους και κατεστραμμένα δόντια

Έκανε 8 ώρες χειρουργείο

26 Αυγούστου 2022 17:21
Αδιανόητο: Πλήρωσε χιλιάδες λίρες και κατέληξε με αφόρητους πόνους και κατεστραμμένα δόντια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νεαρή Katie Inglis βρέθηκε στην Τουρκία με σκοπό να φτιάξει τα δόντια της και να αποκτήσει την οδοντοστοιχία που πάντα ονειρευόταν όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Παράλληλα, διάβασε εδώ για την νοικοκυρά που βρήκε μέσα στο στόμα ψαριού χρυσό νόμισμα αξίας 8.800 €.

Με ανάρτηση στο TikTok, η Katie Inglis μοιράστηκε την εμπειρία της. Μια εμπειρία που πραγματικά θα σας συγκλονίσει.

Η γυναίκα ταξίδεψε στην Τουρκία, πλήρωσε 6 χιλιάδες λίρες για να φτιάξει τα δόντια της, υπέστη 8 ώρες στην καρέκλα του οδοντογιατρού και στο τέλος έμεινε με έναν αφόρητο πόνο. Κατά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Katie αναγκάστηκε να κάνει ράμματα.

Ως μέρος της «θεραπείας» που έλαβε στην Τουρκία, σύμφωνα με την Katie, ο οδοντογιατρός της τοποθέτησε 13 θήκες ενώ της λίμαρε 24 δόντια, μια πρακτική που τώρα την περιγράφει ως το «χειρότερο συναίσθημα» που έχει νιώσει ποτέ.

Μετά το τέλος της «θεραπείας» της στην Τουρκία, η γυναίκα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της όπου άρχισε να νιώθει βαριά άρρωστη. Το πρόσωπο της ήταν μελανιασμένο και πρησμένο και ένιωθε σαν να την είχε χτυπήσει κάποιος.

Και ενώ το τελικό αποτέλεσμα φαινόταν σίγουρα λαμπερό και λευκό, η Katie λέει ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο βρετανός οδοντίατρός που την ανέλαβε στην συνέχεια χρειάστηκε να κάνει πολλά ράμματα για να μπορέσει να σώσει ότι σωζόταν στο στόμα της Katie. Πλέον, 3 μήνες μετά από την επιστροφή της από την Τουρκία, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα δόντια της σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Τώρα, μετά τη δυσάρεστη εμπειρία της, η Katie, μοιράστηκε την περιπέτεια της θέλοντας να προειδοποιήσει τον κόσμο για τα «δόντια της Τουρκίας» και τους κινδύνους που ενέχει μια φθηνή θεραπεία και γι’ αυτό το λόγο, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ώστε να ευαισθητοποιήσει τους ενδιαφερόμενους.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share