Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Γιγάντιο ανακόντα 7 μέτρων έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με δύτη

Η επική αντίδραση!

23 Αυγούστου 2022 16:11
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Γιγάντιο ανακόντα 7 μέτρων έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με δύτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή υποβρύχια συνάντηση: ένας δύτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα γιγάντιο ανακόντα μήκους επτά μέτρων.

Ο Bartolomeo Bove και ο φίλος του Juca Ygarape έκαναν κατάδυση στον ποταμό Formoso στη Βραζιλία τον Ιούλιο του 2019 όταν συνάντησαν το Πράσινο Ανακόντα.

Το μεγαλύτερο ζωντανό φίδι στον κόσμο! Αυτό είναι από τα πράγματα που πρέπει να μοιραστείτε στο Facebook.

Παράλληλα, δείτε τον Ιερέα στη Νάξο που πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε τραγούδι της Πρωτοψάλτη.

Δείτε το βίντεο

Το περίπου 90 κιλών φίδι αποφασίζει να φύγει και γλιστρά μακριά από τον Bove, ο οποίος κρατά την κάμερα

Δύτης βλέπει ένα γυάλινο μπουκάλι να κουνιέται μόνο του στο βυθό - Τότε ένα μυστηριώδες πλάσμα βγαίνει από μέσα

Χταπόδι: Η κατάδυση στον ωκεανό, μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις! Βυθισμένα πλοία, συναρπαστικά πλάσματα, κρυμμένη βλάστηση και ένα ολόκληρο οικοσύστημα που δεν συνηθίζουν να βλέπουν τα ανθρώπινα μάτια, βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Αυτό ακριβώς ανακάλυψε ένας δύτης και τώρα η ανακάλυψή του γίνεται viral! Αυτός ο δύτης δεν βρήκε κρυμμένο θησαυρό νομισματικής αξίας, αλλά βρήκε κάτι μεγαλύτερης σημασίας που τον άφησε με απορία. Από τη γωνία του ματιού του, ο δύτης έπιασε ένα γυάλινο μπουκάλι στον πάτο της θάλασσας, που φαινόταν να στροβιλίζεται.

Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία με έναν δύτη ο οποίος βγάζει selfie στην επιφάνεια του νερού - Όταν όμως βλέπει τι υπάρχει πίσω του παθαίνει σοκ!

Δύτης βλέπει ένα γυάλινο μπουκάλι να κουνιέται μόνο του στο βυθό

Τι στο καλό θα μπορούσε να είναι;

Όταν κοίταξε πιο κοντά, ο δύτης κατάλαβε ότι κάτι ήταν παγιδευμένο μέσα στο ποτήρι – και μόλις έφτασε να προσπαθήσει να απελευθερώσει το μυστηριώδες πλάσμα, ένα κινούμενο κομμάτι σάρκας άρχισε να ξετυλίγεται.

Ξαφνικά, ο δύτης είδε πως όλο και περισσότερα πλοκάμια άρχισαν να απελευθερώνονται μέσα από το γυάλινο μπουκάλι! Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που είχε βιώσει ενώ εξερευνούσε τον ωκεανό και ευτυχώς είχε μια βιντεοκάμερα που κατέγραφε όλη την ώρα.

Το χλωμό πλάσμα βγήκε εντελώς έξω από το μπουκάλι και το χρώμα του άρχισε να μετατρέπεται σε βαθύ κόκκινο! Τότε, ο δύτης συνειδητοποίησε ότι το ζώο που κατοικούσε στο ωκεανό ήταν ένα χταπόδι, που ήταν σε θέση να συμπιέζεται στα πιο στενά μέρη!

Ο άντρας παρέμεινε πάνω από το χταπόδι και είδε το χρώμα του να επανέρχεται στο σώμα του! Αυτό ήταν ένα όμορφο ζώο και ήταν σε θέση να βιώσει τη μαγεία του από πρώτο χέρι!

Το χταπόδι παρέμεινε τριγύρω για μερικά ακόμα λεπτά – παρακολουθώντας τι έκανε ο δύτης!

Ευτυχώς, ο δύτης ανέβασε το βίντεο που κατάφερε να καταγράψει στο διαδίκτυο και το μοιράστηκε για να το δει ο κόσμος! Αυτή η αλληλεπίδραση, φανερώνει το απόλυτο θαύμα που κρύβεται κάτω από τα συντριπτικά κύματα και πέρα από τις αμμώδεις ακτές!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share