Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιο αξιολάτρευτο δε γίνεται: Η στιγμή που γυναίκα λέει στο σκυλάκι της ότι είναι έγκυος - Η αντίδρασή του θα σας κάνει να «λιώσετε»

Είχε την πιο γλυκιά αντίδραση

22 Αυγούστου 2022 10:47
Πιο αξιολάτρευτο δε γίνεται: Η στιγμή που γυναίκα λέει στο σκυλάκι της ότι είναι έγκυος - Η αντίδρασή του θα σας κάνει να «λιώσετε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να μιλήσεις στα παιδιά σου για τον ερχομό ενός μωρού είναι κάτι συναρπαστικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Αλλά το να μιλήσεις στο κουταβάκι σου; Αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όταν η Stephania αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να πει στο κουταβάκι της, την Junie, ότι ήταν έγκυος στην αδερφούλα της, το κουταβάκι είχε την πιο γλυκιά αντίδραση! Χρειάζεται ένα λεπτό για να το καταλάβει, αλλά τελικά εγκρίνει την εγκυμοσύνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη και οργή προκαλεί βίντεο με σκύλο που εγκαταλείπεται στην άκρη του δρόμου!

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν έναν σκύλο να εγκαταλείπεται στην άκρη του δρόμου. Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τον σκύλο να κυνηγά στη συνέχεια το αυτοκίνητο που τον άφησε πίσω, την ώρα που αυτό αναπτύσσει ταχύτητα και απομακρύνεται. Ένας άντρας από το Τέξας των ΗΠΑ συνελήφθη για την εγκατάλειψη του σκύλου την περασμένη Τετάρτη.

Ο ύποπτος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 68χρονος Λουίς Αντόνιο Κάμπος, εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σκληρότητα προς τα ζώα, επειδή εγκατέλειψε το χάσκι και απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις Αρχές. Το βίντεο με το χάσκι να κυνηγά το αυτοκίνητο προκάλεσε αντιδράσεις από φιλόζωους online.

Πώς σχολιάστηκε το περιστατικό

«Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος θα το έκανε αυτό σε ένα ζώο», σχολίασε κάποιος. «Η καρδιά μου προσπαθεί να θεραπευτεί μετά από αυτές τις εικόνες. Είναι σπαρακτικό και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω», έγραψε κάποιος άλλος.

Λιγότερο από μια μέρα μετά την εγκατάλειψη, νέοι ιδιοκτήτες υιοθέτησαν τον σκύλο, σύμφωνα με το δίκτυο KFox14. «Νομίζω ότι έκανε μια ενεργή πράξη καλοσύνης, ολοκληρώνοντας την οικογένειά μας», είπε ο νέος ιδιοκτήτης στον σταθμό. «Δεν είναι χαμένος πια».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share