Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγική προδοσία ή λάθος συναγερμός; Σύζυγος χλώμιασε με αυτά που είδε όταν έβαλε κρυφή κάμερα για να μάθει τα μυστικά της γυναίκας του!

Ανατριχιαστική ιστορία

22 Αυγούστου 2022 09:40
Τραγική προδοσία ή λάθος συναγερμός; Σύζυγος χλώμιασε με αυτά που είδε όταν έβαλε κρυφή κάμερα για να μάθει τα μυστικά της γυναίκας του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σύζυγος εγκατέστησε στο σπίτι του κρυφές κάμερες. Η γυναίκα του παραπονιόταν συνεχώς πως ήταν κουρασμένη. Οι υποψίες του άνδρα πήγαν αμέσως στο πονηρό, αλλά αυτό που είδε άλλαξε κατά πολύ τη στάση του απέναντι στη σύζυγο. Επίσης, μια 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της

Οι Πρώτες Μέρες

Ο άνδρας μοιράστηκε με τους φίλους του από το Instagram τις ηχογραφήσεις από τις κάμερες που έβαλε κρυφά στο σπίτι. Συγκεκριμένα, τοποθέτησε μία στην κουζίνα και μία στο υπνοδωμάτιο. Η ιδέα προήλθε μετά τα παράπονα της γυναίκας του για κούραση ενώ ήταν άνεργη. Η προδοσία είχε μπει για τα καλά στο μυαλό του.

Μία Εβδομάδα Αργότερα

Μετά από μία εβδομάδα ο άνδρας αποφάσισε να δει τα αποτελέσματα από τις κρυφές κάμερες. Αυτό που είδε τον εξέπληξε που άλλαξε αμέσως συμπεριφορά στη γυναικά του.

Η Νοικοκυρά

Η σύζυγος του έκανε μόνο δουλειές στο σπίτι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έπλενε τα πατώματα, σκούπιζε τα έπιπλα από τη σκόνη, μαγείρευε, σιδέρωνε και άλλα πολλά. Όμως ο άνδρας δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο της δυσαρέσκεια της.

Οι Βαριές Σακούλες

Ο άνδρας νόμιζε πως οι δουλειές του σπιτιού δεν ξεπερνάνε τη μία ώρα την ημέρα. Με τις κρυφές κάμερες κατάλαβε ότι θέλουν πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε. Ακόμα, είδε τη γυναίκα του να γυρνάει από το παντοπωλείο και το μανάβικο με βαριές τσάντες που ήταν σχεδόν ασήκωτες. Πλέον, αυτές τις δουλειές τις έχει αναλάβει ο ίδιος και το κουβάλημα είναι μία ανδρική υπόθεση στο σπίτι.

κρυφη-καμερα-συζυγοσ-γυναικα-σπιτι-22-8

Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια» - Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! Επίσης, σοκαρισμένη παρακολουθεί από την κάμερα του υπολογιστή της μια κόρη την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος εν τέλει να ενδίδει!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share