Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Γονάτισε» τους επιβάτες της η Ryanair - Το tweet της εταιρείας που προκάλεσε πανικό!

Δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο... τρολάρισμα

21 Αυγούστου 2022 16:10
«Γονάτισε» τους επιβάτες της η Ryanair - Το tweet της εταιρείας που προκάλεσε πανικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε εδώ και λίγα 24ωρα σε πλήρη συμφωνία με τη Ρεάλ για την απόκτηση του Καζεμίρο, με τη μετακίνηση του 30χρονου στο Ολντ Τράφορντ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Ryanair άδραξε την ευκαιρία και τρόλαρε με ευφάνταστο τρόπο τον Καζεμίρο για την απόφασή του να πάει σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Δείτε επίσης: Τέλος εποχής στη Ryanair - Πανικός για τους επιβάτες με την ανακοίνωση

Η αεροπορική εταιρεία δημοσίευσε συγκεκριμένα, ένα ψεύτικο εισιτήριο με προορισμό το Μάντσεστερ από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης, το οποίο ήταν στο όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, σχολιάζοντας πάνω από το tweet: "Ένας εντελώς τρελός".

«Τσακίζει» τον ανταγωνισμό η Ryanair: Τεράστια κίνηση της εταιρείας για το Φθινόπωρο σε Ελλάδα και Μεσόγειο!

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι ότι θα προσθέσει περισσότερες από 500 πτήσεις με συνολικά 100.000 θέσεις από και προς την κύρια βάση της στο Λονδίνο Στάντστεντ για το Φθινόπωρο. Η αύξηση έρχεται μετά την παράταση του ανώτατου ορίου που έχει θέσει το Heathrow στον αριθμό των αναχωρούντων επιβατών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, λόγω ελλείψεων προσωπικού αναφέρει το money-tourism.gr.

Ο Michael O’Leary, διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, δήλωσε: «Ενώ το “απελπιστικό” σε εξυπηρέτηση Heathrow συνεχίζει να μειώνει τις πτήσεις και να αυξάνει τους ναύλους για οικογένειες, η Ryanair και το London Stansted συνεχίζουν να προσθέτουν πτήσεις και να προσφέρουν χιλιάδες θέσεις με χαμηλό κόστος για το φθινοπωρινό ενδιάμεσο διάλειμμα.

Με περισσότερες από 500 επιπλέον πτήσεις, περισσότερες από 100.000 επιπλέον θέσεις και τιμές που ξεκινούν από μόλις 29,99 ευρώ (25,29 £), η Ryanair ανυπομονεί να υποδεχθεί χιλιάδες επιπλέον οικογένειες κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού διαλείμματος διακοπών στις πτήσεις χαμηλού εισιτηρίου της προς/από το Λονδίνο Stansted Αεροδρόμιο”.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share