Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβρισκε τη γιαγιά της χτυπημένη και της έλεγαν πως έπεφτε: Η κρυφή κάμερα όμως αποκάλυψε τον πραγματικό «εφιάλτη»

Ανατριχιαστικό!

20 Αυγούστου 2022 15:43
Έβρισκε τη γιαγιά της χτυπημένη και της έλεγαν πως έπεφτε: Η κρυφή κάμερα όμως αποκάλυψε τον πραγματικό «εφιάλτη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Minnie Graham πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε γηροκομείο, στο Garland του Τέξας. Μια μέρα, η αγαπημένη 98χρονη προ-γιαγιά άρχισε να λέει στην οικογένειά της ότι το προσωπικό του γηροκομείου, την κακομεταχειριζόταν. Ισχυρίστηκε ότι η εργαζόμενη νοσοκόμα που της είχε ανατεθεί ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Μετά άρχισαν να εμφανίζονται οι μώλωπες και τα μαύρα μάτια. Η οικογένεια της Minnie, ιδιαίτερα οι εγγονές της, ήθελαν άμεσες απαντήσεις. Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου, είπαν πως η Minnie, είχε πέσει από την αναπηρική καρέκλα της, εξ ου και η περίεργες μελανιές. Οι εγγονές της, όμως, δεν τους πίστευαν.

Έτσι, η οικογένεια της Minnie, αποφάσισε να λάβει άλλη προσέγγιση τοποθετώντας ένα ρολόι στο δωμάτιό της, παγιδευμένο με κρυφή κάμερα. Παρακολουθούσαν και περίμεναν, όμως αυτό που αντίκρισαν, τους φάνηκε τρομερό. Βασισμένοι στην τεχνολογία και ακολουθώντας τα ένστικτά τους, οι αγαπημένοι του Minnie μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν την αλήθεια πριν πεθάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Έβλεπε συνέχεια μελανιές στο σώμα της 85χρονης γιαγιάς - Τότε έβαλε κρυφή κάμερα και "πάγωσε" όταν είδε...

Αυτή η γιαγιά είχε συνεχώς μελανιές στο σώμα της, κάτι που ανησύχησε ιδιαιτέρως τον γιο της. Τότε αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να ανακαλύψει τι γίνεται.

Τα γηροκομεία υποτίθεται ότι εξυπηρετούν ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητα τους. Έχουν ανάγκη κάποιον να τους ταΐζει και να τους φροντίζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και έτσι πρέπει να τους συμπεριφέρονται.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποια παράξενα περιστατικά στο γηροκομείο όπου μένει η μητέρα του Καμίλ Πάρεντ. Η μητέρα του αλλά και άλλοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν κακοποιημένοι και με μελανιές. Στην αρχή υποπτεύθηκε ότι οι άλλοι έκαναν κακό στην μητέρα του. Μετά έμαθε την φριχτή αλήθεια, όπως και ένας πατέρας όταν τοποθέτησε κρυφή κάμερα και είδε τον γιο του να κάνει κάτι αδιανόητο.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν είδε τις μελανιές της 85χρονης μητέρας του. Είχε ακόμη και μαυρισμένο μάτι πάνω από μια φορές. Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε συνεχώς εξαιτίας των άλλων ηλικιωμένων. Τότε ο Καμίλ αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν σοκαριστικό, καθώς ανακάλυψε ότι η μητέρα του κακοποιούνταν από άλλους ηλικιωμένους αλλά και από το προσωπικό του γηροκομείου! Το βίντεο δείχνει άλλους ηλικιωμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο της μητέρας του και να παίρνουν τα πράγματα της, ωστόσο δεν είναι αυτό το σοκαριστικό σημείο.

Ένα μέλος του προσωπικού φύσηξε την μύτη του στα σεντόνια της και μετά έστρωσε το κρεβάτι με αυτά τα σεντόνια! Το πιο συνταρακτικό κομμάτι στο βίντεο είναι όταν ένα μέλος του προσωπικού κακοποίησε σωματικά την μητέρα του Καμίλ η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ο Καμίλ είναι σοκαρισμένος με αυτά που είδε και έδειξε το βίντεο στον διευθύνοντα σύμβουλο του Saint Joseph. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Βασισμένος σε αυτά που βλέπω στην προκαταρκτική έρευνα, είναι εντελώς απαράδεκτο και θα διασφαλίσω ότι θα ληφθούν πράξεις ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους κακοποίηση στο μέλλον.

«Πιστεύω πως ήταν αηδιαστικό», είπε η Λιν ΜακΝτόναλντ, επιστημονική διευθύντρια στο National Initiative for the Care of the Elderly. «Πιστεύω ότι ήταν αισχρό αυτό που έκαναν σε αυτή την γυναίκα και αν ήταν παιδί ή κάποιος νεότερος, δεν θα είχαν γλιτώσει.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share