Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πίτσα μόνο μια φορά τον μήνα»- Το «συμβόλαιο» που υπέγραψε ζευγάρι στην Ινδία, στον γάμο

Αδιανόητο!

19 Αυγούστου 2022 21:58
«Πίτσα μόνο μια φορά τον μήνα»- Το «συμβόλαιο» που υπέγραψε ζευγάρι στην Ινδία, στον γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάντι Πρασάντ έχει τέτοια μανία με την πίτσα, που οι φίλοι της σκέφτηκαν να «προφυλάξουν» τον σύζυγό της. Την ημέρα του γάμου, έβαλαν το ζευγάρι να υπογράψει ένα «συμβόλαιο» και ο πρώτος όρος, αφορούσε την πίτσα.

Παράλληλα, νύφη ακύρωσε το γάμο της γιατί ο γαμπρός έβγαλε τις vegan επιλογές από το μενού.

«Μόνο μια πίτσα τον μήνα», γράφει πάνω- πάνω το «συμβόλαιο», που έγινε viral. Από τη στιγμή που αναρτήθηκε στα social media στις 22 Ιουνίου, μία ημέρα μετά τον γάμο, το βίντεο στο οποίο υπογράφουν νύφη και γαμπρός, έχει 45 εκατομμύρια views.

Πρόκειται για μια λίστα που συνέταξαν οι φίλοι τους και προφανώς δεν είναι νομικά δεσμευτική. Αλλά, έγινε viral. Κυρίως για τον όρο σχετικά με την πίτσα. Η Σάντι Πρασάντ και ο Μίντου Ράι παντρεύτηκαν σε μια παραδοσιακή τελετή στο Γκουγουαχάτι, στην πολιτεία Άσαμ της Ινδίας.

Η 24χρονη είναι «τρελαμένη με την πίτσα», σύμφωνα με τους φίλους της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Αρχικά έγιναν φίλοι και τον Φεβρουάριο του 2018 βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού.

«Κάναμε κοπάνα από το τελευταίο μάθημα της ημέρας και πήγαμε σε γειτονική πιτσαρία. Ήξερα ότι έπρεπε να την βγάλω για πίτσα, επειδή πάντα μιλούσε για πίτσες», λέει ο Μίντου. «Μου αρέσει πολύ η πίτσα. Στα ραντεβού, πάντα έλεγα “πάμε να φάμε μια πίτσα”», παραδέχεται η Σάντι.

«Πίτσα μόνο μια φορά τον μήνα»- Το «συμβόλαιο» που υπέγραψε ζευγάρι στην Ινδία, στον γάμο

Ο Μίντου επίσης απολαμβάνει την πίτσα, αλλά τονίζει ότι δεν μπορεί να την τρώει κάθε ημέρα. Οπότε, έπειτα από λίγο, άρχισε να διαμαρτύρεται. «Ρωτούσε “πόση πίτσα μπορείς να φας;”. Ας πάρουμε κάτι άλλο», λέει η Σάντι.

Το ζευγάρι λέει ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ για το φαγητό- τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα, σημειώνει ο Μίντου. «Πάντα παραπονιέται σε φίλους, λέει πόσο τον ενοχλεί κάθε φορά που έπρεπε να φάει πίτσα και αυτό έχει γίνει αστείο στην παρέα μας», περιγράφει η Σάντι.

«Μόνο τον Μίντου αγαπά περισσότερο από την πίτσα. Πιστεύω ότι σκέφτεται την πίτσα ακόμη και στον ύπνο της», λέει ο Ράγκαβ Τακούρ, φίλος του ζευγαριού και ο εμπνευστής του συμβόλαιο με τα οχτώ σημεία.

Οι άλλοι επτά όροι αναφέρουν τα εξής: ο Μίντου πρέπει να ετοιμάζει το πρωινό τις Κυριακές, να την πηγαίνει για ψώνια κάθε 15 ημέρες, να ξενυχτά σε πάρτι μόνο μαζί με την σύζυγό του. Η Σάντι- πέρα από το θέμα με την πίτσα- πρέπει να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να φορά σάρι κάθε ημέρα «επειδή ο Μίντου λέει ότι είναι πολύ όμορφη με αυτό», εξηγεί ο Ράγκαβ.

Πλέον το ζευγάρι θα κορνιζάρει το «συμβόλαιο» και θα το κρεμάσει στο σπίτι του. Αλλά ο Ράγκαβ δεν πιστεύει ότι η Σάντι θα τηρήσει τους όρους. «Το θεωρεί αστείο. Παραπονιέται συνέχεια ότι έχει πάρει 3-4 κιλά τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πιστεύω ότι σοβαρά θα μειώσει πόση πίτσα τρώει».

Η Σάντι παραδέχεται ότι ο φίλος τους έχει δίκιο. «Έχουμε φάει ήδη δύο φορές πίτσα μετά τον γάμο και έχουν περάσει μόνο δύο φορές την εβδομάδα», αποκαλύπτει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share