Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιδιοκτήτης σπιτιού είχε λιοντάρια αντί για σκυλιά - Μόλις πάνε 2 κλέφτες να μπουν μέσα συμβαίνει το... απίστευτο!

Σοκαριστικό!

19 Αυγούστου 2022 13:58
Ιδιοκτήτης σπιτιού είχε λιοντάρια αντί για σκυλιά - Μόλις πάνε 2 κλέφτες να μπουν μέσα συμβαίνει το... απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια στο Μεξικό. Δύο κλέφτες επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι, όμως ένα λιοντάρι τους περίμενε στην… πόρτα! Ήταν πολύ άτυχοι οι δύο κλέφτες, οι οποίοι είχαν εισέλθει σε ένα αρχοντικό στο Μεξικό για να κλέψουν.

Δεν ήξεραν όμως ότι ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, αντί για σκυλιά είχε φύλακες μια τίγρη και ένα λευκό λιοντάρι…Τι συνέβη; Τον ένα τον διέλυσαν. O δεύτερος ουδέποτε βρέθηκε… Μια ακόμη ιστορία που μα άφησε άφωνους, ήταν όταν ένας λαθροκυνηγός είχε πάει για να κυνηγήσει ρινόκερους και τελικά τον κατασπάραξαν λιοντάρια.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε ακόμα μια ανατριχιαστική ιστορία με λιοντάρια: Τα ουρλιαχτά γυναίκας όταν ένα λευκό λιοντάρι δαγκώνει το χέρι του συζύγου της - Σοκαριστικό βίντεο

Λέαινα αρχίζει να ουρλιάζει σε αρσενικό λιοντάρι: Δευτερόλεπτα μετά εκείνο κάνει κάτι που ούτε φαντάζεσαι

λιονταρι-λεαινα-19-8

Μπορεί να είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά μόνο όταν δεν είναι εκεί καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του. Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, George Hart, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους. Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος. Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες. Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε. Όμως ήμουν πολύ τυχερός που έπιασα αυτόν τον τελευταίο της βρυχηθμό.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share