Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναίκα έμεινε έγκυος μετά από 10 χρόνια - 4 μέρες μετά τον τοκετό οι γονείς της κάνουν μια συγκλονιστική ανακάλυψη!

Σοκαριστικό

19 Αυγούστου 2022 10:17
Γυναίκα έμεινε έγκυος μετά από 10 χρόνια - 4 μέρες μετά τον τοκετό οι γονείς της κάνουν μια συγκλονιστική ανακάλυψη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα έμεινε έγκυος μετά από 10 χρόνια. 4 μέρες μετά τον τοκετό όμως, οι γονείς κάνουν μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Ενώ, μία 35χρονη ένιωθε την κοιλιά της να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα αλλά δεν ήταν έγκυος. Οι γιατροί "πάγωσαν" με αυτό που είδαν.

Η Lucy και ο σύζυγός της, David, έκαναν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδιά για 10 χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που κατέφυγαν στην τεχνητή γονιμοποίηση. Τελικά, η συγκεκριμένη μέθοδος πέτυχε και έπειτα από μερικούς μήνες γεννήθηκε ο γλυκούλης γιος τους!

Παρόλα αυτά, δεν περίμεναν ποτέ ότι μια απλή φωτογραφία της Lucy με τον σύζυγο και το νεογέννητο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σοκαριστική ανακάλυψη... Αυτοί λοιπόν σκέφτηκαν να ανεβάσουν μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία σύντομα με τη γέννηση του μικρού. Όταν όμως μπήκαν στον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από 4 μέρες...

εγκυοσ-γυναικα-γονεισ-19-8

Η φωτογραφία είχε κοινοποιηθεί περισσότερες από 6.000 φορές. Εκ πρώτης όψεως, δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο έγινε όλος αυτός ο χαμός.... Διαβάζοντας τα σχόλια όμως, το τοπίο ξεκαθάρισε μονομιάς! Η φωτογραφία είχε φτάσει σε κάθε άκρη του πλανήτη. Υπήρχαν άτομα που σχολίαζαν ακόμα και από την Αυστραλία.

"Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί. Τα εισερχόμενα μηνύματα ήταν χιλιάδες," δήλωσε η λεχώνα. Ήταν ολοφάνερο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. "Φοβήθηκα μήπως έκανα κάποια γκάφα. Ίσως εν αγνοία μου είχα παραβιάσει κάποιο νόμο. Η κατάσταση αυτή είχε αρχίσει να με αγχώνει!"

Σε κατάσταση πανικού, η Lucy στράφηκε για απαντήσεις στον άντρα της. Αυτός όμως, ήξερε ήδη γιατί η φωτογραφία ήταν τόσο δημοφιλής και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο θαυματουργός γιατρός που σκόρπισε χαρά σε τόσες οικογένειες ήταν απατεώνας! Αντί να χρησιμοποιεί το σπέρμα του πατέρα, έβαζε το δικό του προκειμένου να γονιμοποιήσει τα ωάρια. Με αυτόν τον τρόπο, είχε καταφέρει να έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας, ακόμα και σε ζευγάρια που ο άντρας είχε προβλήματα στειρότητας.

Είχε κάνει το ίδιο πράγμα σε εκατοντάδες οικογένειες με αποτέλεσμα να είναι ο βιολογικός πατέρας εκατοντάδων παιδιών με διάφορες γυναίκες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share