Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

24χρονη έγκυος πήγε να μάθει το φύλο του μωρού - Μόλις είδε όμως τον υπέρηχο έμεινε «παγοκολώνα» (photo)

Σοκαριστικό!

17 Αυγούστου 2022 10:07
24χρονη έγκυος πήγε να μάθει το φύλο του μωρού - Μόλις είδε όμως τον υπέρηχο έμεινε «παγοκολώνα» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 24χρονη έγκυος μαζί με τον σύντροφό της πήγε να κάνει υπέρηχο, όχι όμως τον κλασσικό αλλά τον τρισδιάστατο. Για πρώτη φορά θα μάθαιναν όχι μόνο το φύλο του μωρού τους αλλά θα έβλεπαν το προσωπάκι του μέσα στην κοιλιά της. Ενώ, όταν μια έγκυος έφτασε στην πόρτα του μαιευτηρίου με φρικτούς πόνους κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατριχιαστική συνέχεια.

Όμως ο μικρούλης εκτός από άτακτος, τους επιφύλασσε και μια έκπληξη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία της τρισδιάστατης απεικόνισης ο μικρός μέσα από την κοιλιά της μητέρας του έχει σφίξει τη μικρή μπουνίτσα του και είχε το μεσαίο του δάχτυλο προτεταμένο.

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σάρωσης 3D δείχνουν το μικρό αγόρι να καλύπτει το πρόσωπό του, με κάτι σαν χασμουρητό και στη συνέχεια να φαίνεται να το γυρίζει απευθείας στους γονείς του που παρακολουθούν και να τους κάνει αυτήν τη χειρονομία. Οι δυο γονείς με χιούμορ απάντησαν «αυτός είναι παιδί μας σίγουρα».

μωρο-εγκυοσ-υπερηχοσ-17-8

33χρονη έγκυος πήγε για υπέρηχο - Ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε (photo)

Όταν μια 33χρονη έμεινε έγκυος για έκτη φορά, δεν είχε ιδέα ότι οι προηγούμενες πέντε εγκυμοσύνες είχαν αποδυναμώσει το τοίχωμα της μήτρας.

Ως αποτέλεσμα, η μητέρα είχε σχηματίσει μια σχισμή στη μήτρα, την οποία δεν είχε καταλάβει καθώς δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης εγκύου, όπου πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε».

Στον υπέρηχο που είχε προγραμματίσει με το γιατρό στις 22 εβδομάδες, ο γιατρός σοκαρίστηκε μόλις είδε τα πόδια του μωρού να κρέμονται από τον αμνιακό σάκο. Ο γιατρός Pierre-Emmanuel Bouet, επικεφαλής συγγραφέας της έκθεσης, είπε ότι ποτέ πριν δεν είχε δει μια εγκυμοσύνη σαν αυτή. Αυτό ονομάζεται ”ρήξη εγκυμοσύνης” και έχουν αναφερθεί μόνο 26 περιπτώσεις παρόμοιες.

μωρο-εγκυοσ-υπερηχοσ-17-8

Η μαγευτική εικόνα, που μοιάζει σαν να ρίχνει κλωτσιά έξω από τη μήτρα της μαμάς, γρήγορα έγινε viral. Οι γιατροί φρόντισαν να εξηγήσουν στη μητέρα και στο σύζυγό τους πιθανούς κινδύνους της κήλης στον αμνιακό σάκο, όπως την υστερεκτομή και το πρόωρο τοκετό.

Παρά τους κινδύνους, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη. Μετά από τις 30 εβδομάδες, η μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή. Σήμερα το μωράκι είναι υγιής και είναι 6 μηνών. Μετά την γέννα, οι γιατροί διόρθωσαν τη ρήξη της μήτρας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share