Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αδιανόητη απάτη: Παράτησε άντρα και παιδί για κάποιον που ερωτεύτηκε από το Facebook - Της έφαγε 95.000 ευρώ!

Απίστευτο!

16 Αυγούστου 2022 18:29
Αδιανόητη απάτη: Παράτησε άντρα και παιδί για κάποιον που ερωτεύτηκε από το Facebook - Της έφαγε 95.000 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα βράδια η Σάρον Μπάλμερ από το Μάντσεστερ, όταν το σπίτι ησύχαζε και ο γιος και ο άνδρας της έπεφταν για ύπνο, σέρφαρε στο Facebook και καμιά φορά συνομιλούσε με φίλους της.

Ωστόσο, κάποια στιγμή της ήρθε ένα αίτημα φιλίας από έναν άνδρα με το όνομα Μέρφι Τάουνσεντ. Εκείνη το αποδέχτηκε και σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε.

Με την ευκαιρία δες εδώ την γιαγιά που βλέπει τον νεογέννητο εγγονό της για 1η φορά και παθαίνει σοκ.

Η φωτογραφίες που είχε στο προφίλ του ήταν αληθινές αλλά δεν ήταν δικές του. Ήταν του Λετονού υπουργού Άμυνας Άρτις Πάμπρικς. Η συνομιλία του ζευγαριού συνεχίστηκε για μήνες και η Σάρον άρχισε να ερωτεύεται τον άνδρα.

Της είπε ότι είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός που υπηρετεί στη Συρία. Της είπε στην αρχή ότι δεν μπορεί να φύγει από εκεί γιατί δεν είχε λεφτά και η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Μάλιστα ο άνδρας εξέφρασε τη θέληση του να επισκεφτεί την Σάρον αλλά δυστυχώς το οικονομικό ήταν ανασταλτικός παράγοντας.

Τότε η γυναίκα από το Μάντσεστερ του είπε πως θα του έδινε εκείνη τα χρήματα. «Μου είπε ότι ένιωθε μοναξιά και υπηρετούσε στη Συρία. Η γυναίκα του είχε πεθάνει και απλά ήθελε κάποιον άνθρωπο να μιλήσει» λέει η Σάρον.

Ο Μέρφι κάθε μήνα ζητούσε όλο και περισσότερα ποσά. Άλλες φορές για ένα εισιτήριο για να την επισκεφτεί, άλλες φορές γιατί έπρεπε να πάει επειγόντως στις ΗΠΑ, άλλες φορές επειδή μπήκε στο νοσοκομείο και έπρεπε να πληρώσει κάθε φορά έβρισκε και κάθε διαφορετικό και κάθε φορά η γυναίκα φούσκωνε τον λογαριασμό του. Μέχρι που συνολικά του έδωσε 80.000 λίρες, δηλαδή 95 χιλιάδες ευρώ.

Και ξαφνικά… εξαφανίστηκε

Η Σάρον στο μεταξύ αποκάλυψε στον σύζυγο της πως είναι ερωτευμένη με έναν στρατιωτικό και έφυγε από το σπίτι ύστερα από 29 χρόνια, για να μείνει αλλού μόνη. Κάποια στιγμή η γυναίκα δεν είχε άλλα λεφτά και προκειμένου να συνεχίσει να στέλνει στον Μέρφι, δανείστηκε άλλες 44 χιλιάδες ευρώ.

Μέχρι που ο Μέρφι μια μέρα εξαφανίστηκε. Ούτε απαντούσε στο κινητό που της είχε δώσει, ούτε στα μηνύματα. Και τότε η γυναίκα έκανε το προφανές. Βρήκε το τηλέφωνο της αμερικανικής βάσης που υποτίθεται ότι υπηρετούσε ο Μέρφι και ρώτησε να μάθει εάν εκεί υπάρχει κάποιος Μέρφι Τάουνσεντ.

Όταν της είπαν πως τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει που να υπηρετεί εκεί, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τελικά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πάθημα της και να βγει μπροστά για να προστατεύσει και άλλες γυναίκες να μην πέσουν θύματα γενικά στον κόσμο του διαδικτύου.

Ο Λετονός υπουργός Άμυνας φωτογραφίες του οποίου χρησιμοποιούσε στο ψεύτικο προφίλ του ο Μέρφι, είπε πως αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο υπάρχουν τουλάχιστον 100 ψεύτικοι λογαριασμοί με τις φωτογραφίες του σαν εικόνα προφίλ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share