Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καναδός πολιτικός κατάπιε μέλισσα την ώρα που μιλούσε σε μέσα ενημερωσης και έγινε viral (Video)

Σοκ!

14 Αυγούστου 2022 18:03
Καναδός πολιτικός κατάπιε μέλισσα την ώρα που μιλούσε σε μέσα ενημερωσης και έγινε viral (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία και μόνο μέλισσα ήταν η αιτία που ο Καναδός πολιτικός Νταγκ Φορντ έγινε γνωστός παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: Σας τσιμπήσε σκορπιός, σφήκα, μέλισσα, φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε;

Κι αυτό γιατί ο Φορντ κατάπιε μια μέλισσα η οποία βρέθηκε μπροστά στο στόμα του. Η στιγμή του ατυχήματος έχει καταγραφεί, μάλιστα, και σε βίντεο καθώς η ομιλία του Καναδού πολιτικού μεταδιδόταν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Οντάριο.

«Θεέ μου. Μόλις κατάπια μια μέλισσα» ακούγεται να λέει ο 57χρονος Φορντ.

Η πρώτη αντίδρασή του Καναδού πολιτικού ήταν να πιεί ένα ποτήρι νερό με τον ίδιο να σχολιάζει: «Αυτό το βίντεο θα το παίζουν ξανά και ξανά. Φίλε μου η μέλισσα πήγε κατευθείαν κάτω».

Σοκ στην Κοζάνη: 69χρονη πέθανε από τσίμπημα μέλισσας – Τι συνέβη

Τραγωδία στο Βελβεντό στην Κοζάνη. Μια γυναίκα κατέληξε μετά από τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας. Η είδηση, όπως είναι φυσικό, σκόρπισε τη θλίψη στη μικρή κοινωνία του χωριού. Το τραγικό περιστατικό έγινε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της.

Πρόλαβε να κάνει την ένεση χωρίς όμως αποτέλεσμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική και, μάλιστα, μετά το τσίμπημα φέρεται να πρόλαβε να κάνει και την απαραίτητη, σε ανάλογες περιπτώσεις, ένεση, χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που προκάλεσε το τσίμπημα, με συνέπεια η 69χρονη να πεθάνει.

Να σημειωθεί πως στο Βελβεντό έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει την άτυχη γυναίκα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share