Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα κλάψετε: Δείτε εδώ την συγκινητική αντίδραση ενός παππού, όταν μαθαίνει ότι θα δώσουν το όνομά του

Ανεκτίμητη στιγμή!

14 Αυγούστου 2022 13:34
Θα κλάψετε: Δείτε εδώ την συγκινητική αντίδραση ενός παππού, όταν μαθαίνει ότι θα δώσουν το όνομά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παππούδες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα εγγόνια τους, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που λένε "του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί μου".

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον παππού που βρήκε 1.900 ευρώ στο ΑΤΜ.

Είναι σχεδόν μαγικό να βλέπεις το παιδί που γέννησες να αποκτά το δικό του παιδί. Ο πολύτιμος σπόρος σου στη Γη, φέρνει τώρα τον δικό του σπόρο. Αξία ανεκτίμητη.

Φανταστείτε την συγκίνηση που μπορεί να νιώθει ένας παππούς όταν του ανακοινώνουν τα παιδιά του ότι θα δώσουν το παιδί τους το όνομα του.

Δείτε την πιο συγκινητική αντίδραση που έχει ένας παππούς όταν ανακαλύπτει ότι το εγγονάκι του θα πάρει το δικό του όνομα…

Τρίκαλα: 86χρονος παππούς-κομάντο εντοπίστηκε σώος να κρέμεται σε γκρεμό - Αγνοείτο για 24 ολόκληρες ώρες!

Ενας ηλικιωμένος είχε να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα οι οικείοι του να απευθυνθούν στις Αρχές. Ωστόσο, ο 86χρονος, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, μιας και άντεξε για 24 ώρες κρεμασμένος σε γκρεμό μέχρι να τον εντοπίσουν οι Αρχές! Ο 86χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Παχτούρι το πρωί της Παρασκευής (5/8) για να πάει να μαζέψει ρίγανη.

Καθώς δεν είχε επιστρέψει μέχρι αργά το απόγευμα δηλώθηκε η εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Το πρωί του Σαββάτου άντρες της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων με την συνδρομή εθελοντών μελών του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Τελικά ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σ' έναν γκρεμό 40 και πλέον μέτρων, να κρατιέται από ένα κλαδί, καθώς είχε εγκλωβιστεί και δεν υπήρχε τρόπος να ανέβει. Οι εθελοντές της ΕΟΔ κατέβηκαν στο σημείο και τον απεγκλώβισαν. Προληπτικά ο 86χρονος που πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο στο γκρεμό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης και από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

Τραγωδία στα Σύβοτα: Γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο την ώρα που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Μια γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης έχασε τη ζωή της στην περιοχή ανάμεσα σε Κέρκυρα και Σύβοτα, όταν έσπασε ο ιμάντας που την έδενε με το ταχύπλοο, όταν ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα που κρατούσε κοπέλα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα. H κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε ότι έχασε τη ζωή της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share