Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού: "Ο χαλασμός του κόσμου θα γίνει από...."

Σοκάρει...

13 Αυγούστου 2022 10:32
Η συγκλονιστική προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε στις προφητείες του ότι ο χαλασμός θα αρχίσει από έναν κασσιδιάρη. Προφανώς και δεν εννοούσε τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά κάποιον που θα είναι κασιδιάρης, δηλαδή θα του πέφτουν τα μαλλιά (αλωπεκίαση).

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την ανατριχιαστική προφητεία Άγιου Παΐσιου για το εμβόλιο με το χάραγμα.

Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

  • «ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΣΥΣΤΗΝΩ ΟΜΟΝΟΙΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΝ».
  • «ΘΑ ΙΔΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΑ ΙΔΗΤΕ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ».
  • «ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ · ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ · ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΝΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΕΚΑΤΟ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ».
  • «ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ».
  • «Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΛΜΑΤΙΑ».
  • «Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑΡΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΛΜΑΤΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΗ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ».
  • «Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ»

Δείτε το βίντεο με τις προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού

«Όταν δεις στην τηλεόραση να λένε για τα εξαμίλια...» - Η τρομακτική επιβεβαίωση της προφητείας του Αγίου Παϊσίου για τα ελληνοτουρκικά

Ο Άγιος Παΐσιος έχει πολλές φορές αναφερθεί σε καταστάσεις, που μετά από χρόνια έχουν δικαιώσει την προφητεία του, με τον ίδιο να έχει μιλήσει φυσικά και για τα ελληνοτουρκικά.

Ο Γέροντας, άλλωστε, είχε μιλήσει πρώτος για την επόμενη μέρα, προμηνύοντας όσα βλέπουμε σήμερα, με τον Γέροντα Εφραίμ επίσης να έχει μιλήσει.

Η προφητεία που... ενσαρκώνεται

Την Πόλη θα μας την δώσουν, την Πόλη θα μας την δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα την δώσουν σε μας… Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Πραγματικά θα σβήσουν από τον χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος. Επτά ώρες θα περπατάς για να συναντήσεις εκεί άνθρωπο…(Στέφ. Παπαβασιλείου – Κουβουκλιώτης, Θεσσαλονίκη)

«Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;».

«Δεν ξέρω πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.

«Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος!
Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, τις χαμένες Πατρίδες...

Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα Εξαμίλια».

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…». σελ. 417 – 418

Οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. σελ. 439

Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους..Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω.(Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός .(Λάμαρης Δημήτριος, Πάφος Κύπρου)

Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να την φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα την χαρίσει σε εμάς. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε ορθόδοξοι ’
‘Υπάρχει η μαγιά και αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει’.

Σημεία, σημεία των καιρών, δεν βλέπετε…Πρέπει να΄ναι βόιδι – να με συγχωρείτε – κανείς, για να μην καταλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται …Πολλοί από τους άγιους πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας, γιατί είναι εποχή ομολογίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share