Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρόμος σε σπίτι οικογένειας: Ανακάλυψαν ένα τεράστιο φίδι κουλουριασμένο μέσα στο χαρτί της τουαλέτας τους! (Video)

Εσείς τι αντίδραση θα είχατε;

12 Αυγούστου 2022 17:21
Τρόμος σε σπίτι οικογένειας: Ανακάλυψαν ένα τεράστιο φίδι κουλουριασμένο μέσα στο χαρτί της τουαλέτας τους! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμος επικράτησε μέσα σε ένα σπίτι, όπου μία οικογένεια ανακάλυψε ένα τεράστιο φίδι κουλουριασμένο μέσα στο χαρτί τουαλέτας τους! Συγκεκριμένα, μια οικογένεια σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ένας τεράστιος πύθωνας είχε γλιστρήσει μέσα στο σπίτι τους και είχε καταφύγει στα χαρτιά τουαλέτας!

Η οικογένεια δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια τους όταν είδαν τον πύθωνα να κυρτώνεται μέσα στο μπάνιο τους πάνω από ένα στεγνωτήριο και το βρήκε να κοιμάται σε ένα καλάθι τουαλέτας. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Καμπότζη όπου πετάχτηκε μια κόμπρα από τη λεκάνη.

Άνδρας αράζει χαμογελαστός σε κλουβί με τεράστια φίδια - Στη συνέχεια συμβαίνει αυτό που φοβάται

Τρελός, θαρραλέος ή τέρμα περίεργος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας άνδρας που μπήκε και άραξε σε κλουβί μαζί με αρκετά τεράστια φίδια. Αντίθετα, ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία.

Άλλοι βλέπουν φιδάκι και τρέχουν και ο Τζέι χωρίς φόβο έκατσε χαμογελαστός ανάμεσα σε μερικούς πύθωνες 6-7 μέτρων αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές να απορούν γιατί.

Όπως και να έχει πάντως η περίπτωσή του, το βίντεο έχει προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ και όπως καταλαβαίνεται φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός τολμάει κάτι ανάλογο. Συχνά πυκνά βρίσκεται όπως λέει δίπλα στα ζώα που τον εντυπωσιάζουν από μικρή ηλικία. Η απλή περιέργεια της εφηβείας έγινε στην συνέχεια πάθος για τους πύθωνες.

Ο Τζέι πάντως δεν είναι τρελός και πλέον αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στο youtube για τα ανάλογα ψαρωτικά βίντεο που ανεβάζει. Ο ίδιος με αρκετή τόλμη έκλεισε μια επιχείρηση που είχε με είδη ψαρέματος και βάλθηκε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ειδικεύεται στην εκτροφή και πώληση ερπετών!

Πράγματι η τρέλα του για το συγκεκριμένο είδος φιδιού έγινε η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει το όνειρο του και σήμερα είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας και εκτροφέας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share