Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δείχνει το δρόμο σε όλες: Νύφη από την Σκωτία ξόδεψε μόνο 68 ευρώ για το νυφικό και 1.140 ευρώ για ολόκληρη την τελετή

Απίστευτο!

12 Αυγούστου 2022 17:00
Δείχνει το δρόμο σε όλες: Νύφη από την Σκωτία ξόδεψε μόνο 68 ευρώ για το νυφικό και 1.140 ευρώ για ολόκληρη την τελετή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα…ρεκόρ οικονομίας έσπασε μια νύφη στην Σκωτία. Για να καταλάβετε την μεγάλη διαφορά το μέσο κόστος ενός γάμου στην Σκωτία, κυμαίνεται περίπου στα 30.000 ευρώ. Ας μην αναφέρθουμε καν πόσο κοστίζει μια γαμήλια τελετή στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Ο γάμος... σχόλασε νωρίς: Νύφη χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά αφότου παντρεύτηκαν, γιατί της είπε μία λέξη που δεν έπρεπε να ακούσει! (video)

Όμως κορίτσια απλά δείτε αυτή τη νύφη που αποφάσισε να πάει κόντρα σε όλο αυτό, καταφέρνοντας να ξοδέψει μόλις 1.140 ευρώ για την μεγάλη της μέρα χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τόσο χαμηλό ποσό.

Η 29χρονη Emilyrose Fitzpatrick, που ζει στη Γλασκόβη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Rory, σε μια άκρως ρομαντική τελετή με καλεσμένους 100 συγγενείς και φίλους, στην οποία φρόντισε η ίδια και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά όλοι να περάσουν καλά.

ια το νυφικό της, που αγόρασε από το διαδικτυακό πολυκατάστημα ASOS, έδωσε 68 ευρώ, για την ανθοδέσμη 57 ευρώ και για τον φωτογράφο 228 ευρώ, ενώ ζήτησε σε φίλες της να την βοηθήσουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Το γλέντι μετά το γάμο ήταν αυτό που κόστισε και τα περισσότερο χρήματα, περίπου 670 ευρώ, αλλά στην τιμή συμπεριλαμβανόταν η ενοικίαση της αίθουσας σε μια τοπική παμπ, όπως επίσης το φαγητό και η διασκέδαση.

Δείχνει το δρόμο σε όλες: Νύφη από την Σκωτία ξόδεψε μόνο 68 ευρώ για το νυφικό και 1.140 ευρώ για ολόκληρη την τελετή

Στα λοιπά έξοδα περιλαμβάνονται και 34 ευρώ που κόστισε η τούρτα και άλλα 80 για τις βέρες τους. Η Emily, που κατάγεται από το Σίδνεϊ, λέει πως εκείνη κι ο Rory αρχικά σχεδίαζαν να κλεφτούν και να παντρευτούν έχοντας μόνο δύο μάρτυρες.

Επειδή όμως οι γονείς της αποφάσισαν να έρθουν από την Αυστραλία για επίσκεψη, αποφάσισαν να επιλέξουν μια μεγαλύτερη τελετή αλλά όχι σε εκκλησία. «Είχαμε λιγότερο από τέσσερις μήνες για να κανονίσουμε τα πάντα.

Εγώ μόλις είχα τελειώσει από τη Σχολή Καλών Τεχνών και ήμουν άνεργη», λέει η 29χρονη. Όπως εξομολογείται, το φόρεμα που φόρεσε τελικά το διάλεξε μισή ώρα πριν το γάμο, έχοντας ήδη παραγγείλει διαδικτυακά άλλα τρία από καταστήματα με βίντατζ ρούχα.

«Είχα τέσσερα φορέματα για να επιλέξω και αποφάσισα ποιο θα βάλω 30 λεπτά πριν την τελετή», λέει. Βέβαια παραδέχεται πως το να τα κάνει όλα μόνη της ήταν αρκετά αγχωτικό αλλά τελικά άξιζε τον κόπο. «Βασικά εκείνη τη μέρα γίνονται όλα τόσο γρήγορα που θυμάσαι ελάχιστα πράγματα.

Άσε που τώρα έχουμε και περισσότερα χρήματα να ξοδέψουμε σε καταπληκτικές διακοπές που σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα!», καταλήγει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share