Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

24χρονη έγκυος πήγε για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα - Όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε» (Video)

Ανατριχιαστικό

11 Αυγούστου 2022 15:00
24χρονη έγκυος πήγε για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα - Όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε»! Επίσης, μία 29χρονη πίστευε πως ήταν έγκυος και πήγε στο γιατρό. Μόλις άκουσε την διάγνωση όμως, της κόπηκαν τα γόνατα!

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η 24χρονη μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral. «Είχε μείνει άναυδοοι αρχικά από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε δίδυμα.» Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους; Η χαριτωμένη στιγμή που τα δίδυμα στην οθόνη πιάστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Στα 12 χρόνια καριέρας τους, οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο υπερηχογράφημα. «Ήταν τόσο συναρπαστικό που τα είδαμε έτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο κοντά μαζί, αλλά ήταν και ήταν τόσο όμορφο αυτό που είδαμε».

Στην αρχή, ένα μωρό φιλούσε το άλλο μωρό στο μάγουλο. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Η 24χρονη είπε ότι ήταν «τόσο χαριτωμένο».

Είναι φανερό ότι αυτά τα μικροσκοπικά κορίτσια θα γίνουν οι καλύτερες φίλες στη ζωή και οι γονείς τους έχουν αποδείξεις γι’ αυτό!

Δείτε το βίντεο:

Ό,τι ανατριχιαστικότερο έχουν δει οι γιατροί: 28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Αυτό που μεγάλωνε μέσα της δεν ήταν έμβρυο!

28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όταν πήρε όμως τεστ εγκυμοσύνης, αυτό βγήκε αρνητικό. Επίσης, μία 26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε!

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά» εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα. Τότε πήγε σε γιατρό και αφού έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι. Μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών ή αλλιώς όσο ζυγίζουν 7 μωρά!

Μετά από επέμβαση που είχε διάρκεια 4 ώρες, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η Keely για την εμπειρία της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share