Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατοικίδιο φίδι κόλλησε στην τρύπα του αυτιού της ιδιοκτήτριάς του - Η φωτογραφία που σοκάρει!

Θα πάθετε εγκεφαλικό!

10 Αυγούστου 2022 10:34
Κατοικίδιο φίδι κόλλησε στην τρύπα του αυτιού της ιδιοκτήτριάς του - Η φωτογραφία που σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κατοικίδιο φίδι της Άσλει Γκλόου ονομάζεται Μπαρτ και κάνει ό,τι θέλει. Την ώρα που η ιδιοκτήτριά του τον κρατούσε, της ξέφυγε και μπήκε μέσα στην τρύπα του αυτιού της, το οποίο είχε τρυπήσει με τη μέθοδο στρέτσινγκ. Το αποτέλεσμα ήταν το φίδι να κολλήσει στην τρύπα του αυτιού της και η νεαρή κοπέλα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε επίσης: Παίρνει μόνο 1 λεπτό: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, αν βρεθεί κάποιο φίδι στον δρόμο σου

Την ώρα που περίμενε στα επείγοντα ανέβασε φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με το περίεργο συμβάν. Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν το φίδι από το αυτί της με μια μικρή τομή και λίγη βαζελίνη.

Άκουσε ουρλιαχτά και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε ένα αγριεμένο πιτ μπουλ, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί

φιδι-αυτι-10-8

Λένε ότι τα pit bull είναι από τις φυλές που προστατεύουν περισσότερο τον άνθρωπο και η ιστορία της Stacie Rae το αποδεικνύει. Ανάρτησε την ιστορία μιας εντυπωσιακής διάσωσης από τον σκύλο του αδελφού της στο Facebook, όπου συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 53.000 μου αρέσει και 13.000 κοινοποιήσεις.

Ο αδελφός της Stacie περπατούσε τριγύρω στη γειτονιά με τον αξιολάτρευτο σκύλο του Hurley, το βράδυ. Ξαφνικά, ο άντρας άκουσε δυνατά μια κραυγή από ένα παιδί. Πριν ο αδελφός της Stacie μπορέσει να αντιδράσει στην κατάσταση, ο Hurley είχε ήδη πάει κοντά στο μωρό που φώναξε.

Όταν ο άνθρωπος έφτασε τελικά στο παιδί, είδε ένα επικίνδυνο χάλκινο φίδι κοντά στο παιδί, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση από τον Hurley. Ο σκύλος σκότωσε το επικίνδυνο και δηλητηριώδες φίδι, σώζοντας ενδεχομένως το μικρό παιδί από περαιτέρω τραυματισμούς.

Δεν είναι σαφές εάν το παιδί τσιμπήθηκε ή όχι, καθώς το μικρό παιδί έτρεξε στη μητέρα του και πιθανότατα πήγε στο νοσοκομείο για να το ελέγξουν. Ο αδελφός της Stacie ελπίζει να μπορέσει να επικοινωνήσει με το παιδί και την οικογένειά του. Ο Hurley είχε βρει μια ολόκληρη φωλιά από δηλητηριώδη ζώα. Αφού υπερασπίστηκε το παιδί, ο Hurley χτυπήθηκε από τα δηλητηριώδη δόντια του φιδιού.

Ευτυχώς, χάρη στη γρήγορη βοήθεια από το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης ζώων Denton, ο θρόμβος αίματος του Hurley παρακολουθήθηκε και ο σκύλος μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη μέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share