Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

37χρονη έγκυος βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να γεννήσει - Δείτε τον τοκετό της και θα πάθετε πλάκα (video)

Απίστευτο!

9 Αυγούστου 2022 12:44
37χρονη έγκυος βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να γεννήσει - Δείτε τον τοκετό της και θα πάθετε πλάκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Με βοήθησε το κύμα. Είχε τον ίδιο ρυθμό με τις συσπάσεις που είχα και αυτό με έκανε να νιώσω καλά». Ήταν τα πρώτα λόγια της 37χρονης Γιόσι Ποϊκέρτ, η οποία γέννησε σε παραλία στη Νικαράγουα με τα κύματα του Ειρηνικού να την ανακουφίζουν στη γέννα. Με την ευκαιρία, δείτε τι έδειξε ο πρώτος υπέρηχος σε μια 31χρονη έγκυο.

Με τον αντισυμβατικό αυτόν τρόπο, η Γιόσι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ζυγίζει 3,5 κιλά. Δίπλα της ήταν μόνο ο σύντροφος της Μπένι Κορνέλιους ο οποίος απαθανάτισε το γεγονός της στιγμής που ο γιος του πήρε την πρώτη ανάσα του.

Το ζευγάρι πήγε στην παραλία Μαγιαγκουάλ, όταν η Γιόσι ένιωσε ότι οι ωδίνες της, είχαν γίνει αρκετά συχνές. Όταν έφτασε η ώρα, μπήκε στο νερό και άφησε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα. Το ζευγάρι είχε μαζί του πετσέτες, γάζες και ένα κόσκινο, με το οποίο έπιασε ο άνδρας τον πλακούντα όταν βγήκε το μωρό.

Ριψοκίνδυνη απόφαση

Η απόφαση της Γιόσι να γεννήσει κάποιου χωρίς να υπάρχει έστω κάποιος γιατρός ή μια μαία κοντά για την περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά, ήταν ριψοκίνδυνη, αλλά η ίδια εξηγεί: «ήρθε αυτή η ιδέα, ήθελα να γεννήσω στον ωκεανό και επειδή οι συνθήκες ήταν κατάλληλες την ημέρα του τοκετού, το έκανα»

«Αφού γεννήθηκε ο Μπόντι, τον τυλίξαμε με πετσέτες, κι εγώ μπήκα στη θάλασσα για να ξεπλυθώ. Μετά ντύθηκα, μαζέψαμε τα πάντα και επιστρέψαμε στο σπίτι, όπου και οι τρεις μας πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι» είπε η Γιόσι.

Ο μικρούλης που γεννήθηκε είναι το 4ο παιδί του ζευγαριού και το πρώτο που γεννιέται με τέτοιον τρόπο. Το πρώτο τους μωρό γεννήθηκε σε μαιευτήριο «και ήταν μια τραυματική εμπειρία» όπως λέει η ίδια. Το δεύτερο και το τρίτο γεννήθηκαν στο σπίτι με τη βοήθεια μαίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share