Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα τον χορέψω στο ταψί: Η πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο με τον έξαλλο χορό της – Άναυδοι οι καλεσμένοι και η νύφη (video)

Σοκ!

8 Αυγούστου 2022 11:32
Θα τον χορέψω στο ταψί: Η πεθερά κλέβει την παράσταση στο γάμο με τον έξαλλο χορό της – Άναυδοι οι καλεσμένοι και η νύφη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε Σάββατο πρωί ο Evan Hegge με τις αδερφές του και τους γονείς τους άκουγαν ραδιόφωνο τραγουδώντας και χορεύοντας.

“Κοροϊδεύαμε τους γονείς μας για τον τρόπο που χόρευαν και αντίστοιχα εκείνοι κορόιδευαν εμάς“, λέει ο Evan, που έγινε γνωστός στην Αμερική από ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται να χορεύει στο πάρτι μετά το γάμο του με τη μητέρα του.

Στο βίντεο, η “παράδοση” συνεχίζεται και ο Evan με τη μητέρα του ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στο πιο τρυφερό και αστείο dance battle που έχει γίνει ποτέ.

Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν για αυτό ήταν η οικογένειά μου και ο DJ“, δήλωσε ο Evan σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας ότι μητέρα και γιος έδιναν μυστικά ραντεβού για να προβάρουν τη χορογραφία τους καιρό πριν τον γάμο. “Μάλιστα, η Jenna (η σύζυγός του) μου είπε μία μέρα μετά το γάμο ότι αφού εγώ και η μητέρα μου χορέψαμε σε αργό ρυθμό το “What a Wonderful World”, είχε σκεφτεί ότι δε θα κάναμε τίποτα άλλο. Πίστευε ότι σε αυτόν τον τομέα χωλαίναμε μέχρι που ξεκινήσαμε να χορεύουμε“, τόνισε ο γαμπρός.

Το εντυπωσιακό dance battle έγινε αμέσως viral σε όλον τον κόσμο. Σε αυτό μητέρα και γιος επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες σε διάφορα κομμάτια όπως το “Get Up Off That Thing” του James Brown, το “Wannabe” των the Spice Girls, το “Wake Me Up Before You Go-Go” των Wham και το “Teach Me How To Dougie” από Cali Swag District.

“Όλοι έδειχναν να το αγαπούν και ρωτούσαν συνεχώς αν το κατέγραψε κάποιος. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τους ανθρώπους να χαμογελάνε και να γελούν“, κατέληξε ο Evan.

Όλοι νόμιζαν ότι είναι ένας συνηθισμένος γάμος - Όταν όμως πρόσεξαν τη νύφη δίπλα στον γαμπρό... (photo)

Το όνειρο ενός ζευγαριού για γάμο στην Τζαμάικα καταστράφηκε όταν η μέλλουσα νύφη διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του στομάχου και οι γιατροί της πρότειναν να μείνει σε ένα κέντρο περίθαλψης. Ενώ, σε ένα άλλον γάμο, όλοι γύρισαν να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία, αυτό που έκανε όμως τους «πάγωσε».

Αλλά το ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν μια νοσοκόμα οργάνωσε έναν γάμο 50 ατόμων καλώντας την οικογένεια και τους φίλους του σε μόλις 5 μέρες.

Η 24χρονη ήταν συντετριμμένη όταν οι γιατροί στο Memorial Medical Center του Springfield της είπαν ότι ήταν πολύ αδύναμη για να κάνει χημειοθεραπεία. Η Schafer, μητέρα 3 παιδιών, είπε στην νοσοκόμα, ότι εκείνη και ο 31χρονος Thomas είχαν αποφασίσει να μην κάνουν τον γάμο τελικά. Αλλά η νοσοκόμα είχε άλλα σχέδια και, με την βοήθεια και άλλων νοσοκόμων από τον τομέα του ογκολογικού, οργάνωσε έναν γάμο στα γρήγορα.

Αντί για τις αμμουδιές της Τζαμάικα, ο γάμος έγινε στην αυλή του νοσοκομείου στις 6 Μαΐου, όπου πέταλα λουλουδιών σχημάτιζαν τον διάδρομο και γιρλάντες στόλιζαν τις καρέκλες.

νυφη-γαμπροσ-γαμοσ-4-8

Μια άλλη νοσοκόμα μεταποίησε το φόρεμα που είχε διαλέξει η Schafer , ενώ υπήρξαν δωρεές με κοστούμια, δαχτυλίδια και φορέματα για τις παρανύμφους από τοπικές επιχειρήσεις.

Τα παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις, ο 6χρονος Jack και η 3χρονη Bella της Schafer και η Nyna, η κόρη του Brandon, έγιναν παρανυφάκια. Μια τούρτα με κρέμα διακοσμημένη με ροζ λουλούδια περίμενε τους νεόνυμφους στην δεξίωση, όπου αγκάλιασαν τον νεογέννητο γιο τους, τον 8 μηνών Noah.

Η Schafer και ο Thomas δεν μπορούσαν να πιστέψουν που είχαν φτάσει οι νοσοκόμες για να τους οργανώσουν έναν γάμο που, όπως είπαν, ήταν καλύτερος από εκείνον στην Τζαμάικα. «Δεν περιμέναμε να κάνουν τόσα πολλά», είπε ο Thomas. «Οι νοσοκόμες είναι απλά απίθανες και ήταν πραγματικά δίπλα της.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share