Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το... χουνέρι μιας 4χρονης σε νύφη - Μιλάμε για δακρύρροια! (video)

Απίστευτο περιστατικό!

6 Αυγούστου 2022 14:49
Το... χουνέρι μιας 4χρονης σε νύφη - Μιλάμε για δακρύρροια! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γάμοι είναι από μόνοι τους μια ολόκληρη ιστορία για την κάθε οικογένεια! Μερικοί από αυτούς έχουν μείνει αξέχαστοι λόγω κάποιου ξεκαρδιστικού γεγονότος ή κάποιας κίνησης ή φράσης που έλαβε χώρα κατά το μυστήριο ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ίσως, όμως, μερικοί να μην θέλουν να θυμούνται κάποια «παράξενη» στιγμή την ημέρα του γάμου τους. Το ίδιο συνέβη και στο περιστατικό της νύφης με το 4χρονο κοριτσάκι, ή μήπως όχι;

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έμεινε "μπουκάλα" η νύφη - Η πεθερά πήρε το γιο της και έφυγε από την εκκλησία

Το σίγουρο είναι, ότι δε θα ξεχαστεί αυτό που της έκανε το νεαρό κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, το κορίτσι ζήτησες από την νύφη να τη συνοδεύσει στην εκκλησία προς το γαμπρό, αλλά η τελευταία της απάντησε αρνητικά, εκνευρίζοντάς την πιθανώς, με μια άλλη νύφη να κάνει ρεζίλι την οικογένειά της σε άλλο περιστατικό.

Η νύφη αρνήθηκε σε 4χρονο κοριτσάκι να τη συνοδεύσει στο γάμο - Αυτό που της έκανε μετά θα το θυμάται για μια ζωή

Το... χουνέρι της 4χρονης στην νύφη

Το... χουνέρι μιας 4χρονης σε νύφη - Μιλάμε για δακρύρροια! (video)

Η μέρα του γάμου, λοιπόν, ήρθε και η νύφη όλο χαρά ετοιμαζόταν για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της. Όταν, όμως, πήγε στην εκκλησία, την περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη από την 4χρονη, που... της κρατούσε εκείνο το «όχι».

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι αποφάσισε να πετάξει τα λουλούδια, που έπρεπε να κρατά στο γάμο, για να αποκοιμηθεί αμέσως μετά, κερδίζοντας την παράσταση από το ζευγάρι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share