Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σ@ξ@#*λ@κ#... «ξηρασία» για 34χρονη ξανθιά καλλονή μητέρα: «Έχω τατουάζ ακόμα και στο αιδοίο μου... Πονάει αλλά είμαι...» (photos)

«Είναι πολύ ντροπιαστικό να έχεις έναν καλλιτέχνη ανάμεσα στα πόδια σου αλλά...»

5 Αυγούστου 2022 14:49
Σ@ξ@#*λ@κ#... «ξηρασία» για 34χρονη ξανθιά καλλονή μητέρα: «Έχω τατουάζ ακόμα και στο αιδοίο μου... Πονάει αλλά είμαι...» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια Βρετανίδα σταρ του OnlyFans έχει «χτυπήσει» ακόμη και στο αιδοίο της τατουάζ, με τον καλλιτέχνη που της το ζωγράφισε να χρειάζεται πέντε συνεδρίες για καταφέρει να βάλει την... πινελιά του, στην ευαίσθητη περιοχή της. Ενώ, μία 40χρονη κόλλησε με κόλλα το αιδοίο της.

Με τα χρόνια, η 34χρονη Becky Holt, έχει ξοδέψει περισσότερα από 42.000 δολάρια σε τατουάζ, με τα έργα να κοσμούν ολόκληρο το σώμα της, από την κορυφή ως τα νύχια, ακόμα και στα πιο επίμαχα σημεία.

Η ξανθιά φρόντισε να μην παραμελήσει ακόμα και το αιδοίο της, παρά την αγωνία που είχε. «Πονούσα απίστευτα», είπε η Holt, στο Ark Media για την 5η και τελευταία συνεδρία στην οποία υποβλήθηκε στις 5 Ιουλίου.

«Είναι πολύ ντροπιαστικό να έχεις έναν καλλιτέχνη ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά έπρεπε να το τελειώσω καθώς θέλω το σώμα μου να είναι γεμάτο με τατουάζ», πρόσθεσε η Βρετανίδα μαμά.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο κόλπος της Βρετανίδας είναι ακόμα «πρησμένος» και δεν μπορεί να κάνει σεξ με τον σύντροφό της, Μπεν.

«Δεν θα μπορούμε να έρθουμε “κοντά” μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία, κάτι που θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, καθώς έχουμε πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή», αποκάλυψε η Holt.

Παρά τη σεξουαλική… ξηρασία, η καλλονή κατάφερε να βρει λίγο χιούμορ… «Μόνο τα προκαταρκτικά για τον σύντροφό μου, αυτή τη στιγμή!», τόνισε και συμπλήρωσε «όταν του έδειξα πόσο πρησμένο ήταν, αστειεύτηκε και μου έδειξε μια φωτογραφία ενός χαρακτήρα «Monsters In.», λέγοντας ότι το αιδοίο μου μού έμοιαζε με τη φωτογραφία», αποκάλυψε η λάτρης του τατουάζ.

Η Holt δεν αποκάλυψε ποιο σχέδιο επέλεξε να «χτυπήσει» στην ευαίσθητη περιοχή της, αλλά μοιράστηκε φωτογραφίες από το «ταξίδι» της για να το πετύχει.

Η ξανθιά καλλονή φαίνεται να έχει έντονους πόνους καθώς καθόταν σε μια καρέκλα με τα πόδια της ανοιχτά, ενώ ο καλλιτέχνης απομάκρυνε τη βελόνα.

Η λάτρης των τατουάζ, πιστεύει ότι είναι μια από τις μοναδικές γυναίκες στον κόσμο που έχουν μελάνι στο αιδοίο τους, και λέει ότι οι θαυμαστές της την επαίνεσαν γιατί άντεξε την επώδυνη διαδικασία.

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γενναία είμαι που έκανα τατουάζ στα κάτω χείλη μου», καυχήθηκε. «Δεν είμαι σίγουρη πόσοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν το συγκεκριμένο τατουάζ, αλλά φαντάζομαι ότι είμαι μία από τους λίγους».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share