Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γκρανκινιολικό και χιτσκοκικό φινάλε: Γαμπρός στην Κρήτη έκανε είσοδο στο γλέντι του γάμου με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

31 Ιουλίου 2022 19:12
Γκρανκινιολικό και χιτσκοκικό φινάλε: Γαμπρός στην Κρήτη έκανε είσοδο στο γλέντι του γάμου με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γάμος με… άρωμα ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Άρβη, όπου παντρεύτηκαν η Νικολέτα Κενδριστάκη και ο Ζάχος Δερμιτζάκης.

Δείτε επίσης: Νύφη περίμενε τον γαμπρό στην εκκλησία - Όταν κοίταξε στον ουρανό έπαθε σοκ με το θέαμα που είδε (video)

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι ο γαμπρός επέλεξε να κάνει είσοδο στο γλέντι που ακολούθησε στο λιμάνι του χωριού με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ!

Φυσικά οι καλεσμένοι κυριολεκτικά τον αποθέωσαν με κόρνες, φωτοβολίδες και χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Νύφη είχε αργήσει 45 λεπτα στο γάμο της - Το αδιανόητο που έκανε (Video)

Μια νύφη είχε αργήσει 45 λεπτα στο γάμο της και θα μείνετε άφωνοι μόλις διαβάσετε παρακάτω με το τι έκανε για να φθάσει στην εκκλησία. Παράλληλα, σοκαριστική είναι ακόμη μία ιστορία καθώς την ώρα του γάμου η νύφη βλέπει την πρώην του άντρα της με την αντίδρασή της να είναι επική!

Ο Άνταμσον οδηγούσε στο Λονδίνο για να συναντήσει τους φίλους του για φαγητό, όταν εντόπισε την Μεντβέντσκαγια με λευκό φόρεμα, ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της και πέπλο να δείχνει «μπερδεμένη και ταραγμένη» σε μια διάβαση πεζών, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η ιστορία της νύφης- Είχε αργήσει 45 λεπτά, δεν έβρισκε ταξί

Άνοιξε την κάμερα του κινητού του, λοιπόν για να απαθανατίσει τη μοναδική αυτή στιγμή, όταν η νύφη άρχισε να του κάνει νόημα και να του ζητάει να την πάει στην εκκλησία, όπου περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι τους. «Όλοι, και κυρίως ο μέλλων σύζυγός της, την περίμεναν στο Holy Trinity Brompton» δήλωσε ο οδηγός.

Η Μεντβέντσκαγια εξήγησε πως προσπαθούσε να καλέσει ένα Uber για να πάει στην εκκλησία, αλλά τρεις διαφορετικοί οδηγοί της εφαρμογής ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να αργήσει 45 λεπτά στον ίδιο της το γάμο. Ο Άνταμσον λοιπόν, δε δίστασε και είπε στη νύφη και άλλα δύο άτομα της γαμήλιας παρέας της να μπουν στο αυτοκίνητό του και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία.

Οι τρεις τους κάθισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο Άνταμσον έστρεψε την κάμερα προς τη χαμογελαστή νύφη η οποία του είπε: «Έχω αργήσει για την εκκλησία» ενώ επαναλαμβάνει την διεύθυνση της εκκλησίας η οποία απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και ζητά από τον οδηγό να βιαστεί.

Όπως είπε ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο, έπιασαν την κουβέντα και έμαθε ο ένας για τη ζωή του άλλου. «Στον σύντομο χρόνο που περάσαμε μαζί, συζητήσαμε αρκετά για τα πάντα και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα. Έτσι, νέες φιλίες δημιουργήθηκαν».

Τα κατάφερε η νύφη

Το βίντεο τελειώνει με τον Άνταμσον να παραδίδει τη νύφη με ασφάλεια στην εκκλησία, όπου την υποδέχεται ο εφημέριος. «Αφού την άφησα, άκουσα τον ήχο του εκκλησιαστικού οργάνου να παίζει και ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε ο Άνταμσον. «Ήταν μια όμορφη μέρα».

Το βίντεο έχει γίνει viral και πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον οδηγό. «Αυτό είναι κυριολεκτικά σαν σκηνή από ταινία. Τόσο τρυφερό» έγραψε κάποιος. «Θυμίζει Νότινγκ Χιλ» πρόσθεσε ένας άλλος με έναν ακόμη και αναφέρει: «Στοιχηματίζω ότι αυτή η στιγμή έκανε το γάμο της ακόμα πιο αξέχαστο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share