Οι Πόντιοι στο πάρκο και η ξανθιά: Το ανέκδοτο της ημέρας (28/7)

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (28/07) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!
Πάμε να το δούμε παρακάτω:
Δύο Πόντιοι φίλοι έκαναν βόλτα σε ένα πάρκο και μετά από λίγο έκατσαν σε ένα παγκάκι.
Λίγο πιο πέρα εντόπισαν ένα πολύ μεγάλο δέντρο και πήγαν κοντά να το δουν καλύτερα.
Για αρκετή ώρα το κοίταγαν με μεγάλη προσοχή και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ύψος έχει.
Εκείνη την ώρα περνούσε μια ξανθιά με το αυτοκίνητο, κι έτσι καρφωμένους όπως τους είδε να το κοιτάνε με απορία τους ρώτησε τι συμβαίνει.
«Α, τίποτα σπουδαίο, απλά προσπαθούμε να βρούμε το ύψος του δέντρου. Δυσκολευόμαστε όμως γιατί δεν έχουμε σκάλα».
Η ξανθιά οδηγούσε το αμάξι του άντρα της που ήταν γεμάτο εργαλεία και καθώς έπιαναν τα χέρια της, διάλεξε τα κατάλληλα κι έκοψε το δέντρο από την ρίζα.
Αφού λοιπόν βρέθηκε το δέντρο ξαπλωμένο στο έδαφος, πήρε η ξανθιά την κορδέλα και το μέτρησε από την μια άκρη στην άλλη: «Εφτά μέτρα και σαράντα εκατοστά» τους είπε. Μετά από λίγο μπήκε στο αμάξι κι έφυγε.
Ο ένας Πόντιος έβαλε τα γέλια κι ο άλλος τον ρώτησε που είναι το αστείο. «Απλά κατάλαβα πόσο χαζές είναι τελικά οι ξανθιές! Της ζητήσαμε το ύψος και αυτή μας μέτρησε το μήκος!».
Bonus ανέκδοτο
Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκ απ, και ο γιατρός τον ρωτάει:
– Πώς αισθάνεστε;
– Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη ξανθιά θεά, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παιδί!
Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του λέει:
– Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την ομπρέλα.
Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα.
Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα!
– Αποκλείεται! φωνάζει ο παππούς, κάποιος άλλος την πυροβόλησε!
– Και εγώ βασικά παππού, εκεί το πήγαινα…



0 ΣΧΟΛΙΑ