Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα με τα παιδιά της βγάζουν selfie στο αυτοκίνητο - Μόλις είδαν την φωτογραφία κοκάλωσαν (Video)

Ανατριχιαστικό

22 Ιουλίου 2022 14:54
Μητέρα με τα παιδιά της βγάζουν selfie στο αυτοκίνητο - Μόλις είδαν την φωτογραφία κοκάλωσαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα με τα δύο παιδιά της επέλεξαν να βγάλουν selfie στο αυτοκίνητό τους. Αυτό που διαπίστωσαν, αργότερα, όταν είδαν τη φωτογραφία ήταν αρκετά παράξενο.

Η κάμερα είχε πιάσει την παρουσία και τέταρτο προσώπου, πίσω στο αυτοκίνητο. Επίσης, μία 23χρονη κοπέλα έβγαλε μια selfie φωτογραφία, όμως δεν ήξερε ότι θα έχανε τα πάντα λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

16χρονη έφηβη έβγαζε selfie στο μπάνιο όταν εμφανίστηκε αυτό κάτω από την πόρτα - Δεν πάει το μυαλό σας

Η μάστιγα που λέγεται selfie έχει κυριαρχήσει στην σύγχρονη εποχή και ειδικά στους εφήβους. Μπορεί να βγάζουν παντού χωρίς να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους, όπως αυτή η 16χρονη.

Και δεν είναι μόνο οι έφηβες που έχουν επηρεαστεί από την μόδα των selfie, αφού εδώ μπορείτε να δείτε κάτι σοκαριστικό που καταγράφηκε σε έναν γάμο. Το παρακάτω βίντεο θα σας κάνει να κλάψετε και θα καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από την πόρτα της τουαλέτας, όπου έβγαλε φωτογραφία η 16χρονη κοπέλα.

Ένα από τα αγαπημένα μας αποσπάσματα όλων των εποχών είναι: "Όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα, τόσο περισσότερο μένουν τα ίδια."

Πάρτε για παράδειγμα τους έφηβους και την τεχνολογία. Τα social media έχουν αλλάξει εντελώς το παιχνίδι ως προς το πως οι έφηβοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στις μέρες μας, αλλά είναι όλα μέρος της ίδιας αναζήτησης να φανούνε «cool», που όλοι μας περάσαμε ως παιδιά. Δείχναμε το νέα μας πάνινα παπούτσια στην παιδική χαρά, ενώ τα παιδιά σήμερα το κάνουν στο Instagram.

Ένα πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ωστόσο, είναι η μυστηριώδης ικανότητα της μητέρας μας να είναι «ενοχλητική» για τα έφηβα βλαστάρια της. Οι γονείς είναι η επιτομή του «ξενερώματος» σε εκείνη την ηλικία, αλλά πρέπει να τους «ανεχτείτε» δεδομένου ότι έχουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τις πιστωτικές κάρτες.

Αυτές οι απογοητευμένες μαμάδες όμως, αποφάσισαν ότι εφόσον πληρώνουν που πληρώνουν το ίντερνετ, το hardware κλπ κλπ για να ανεβάζετε εσείς τις selfie σας, έχουν κάθε δικαίωμα να κλέψουν λίγη από τη δόξα σας! Έτσι γεννήθηκε το #PhotoMombing, όπου μαμάδες κάνουν photobomb στις φωτογραφίες των παιδιών τους και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share