Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάνει πιστολάκι σε μια μπανάνα...Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Δεν θα το πιστεύετε!

19 Ιουλίου 2022 12:56
Κάνει πιστολάκι σε μια μπανάνα...Η συνέχεια θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα γίνει αν κάνετε πιστολάκι σε μια μπανάνα; Θα σας λύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα! Παρόλο που το εσωτερικό παραμένει σε καλή κατάσταση. πολλοί άνθρωποι τις πετάνε όταν "μαυρίζουν".

Η μπανάνα είναι πολύ θρεπτική και πρέπει να καταναλώνετε σε καθημερινή βάση. Είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε ακόμα και τον ύπνο σας, αφού έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγνήσιο, δύο μέταλλα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.Μην τις πετάτε λοιπόν, ακόμα και αν έχουν ωριμάσει αρκετά.

Δείτε πως θα τις κάνετε να μοιάζουν σαν φρέσκες και πάλι.

Κάνει πιστολάκι σε μια μπανάνα...Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Πάρτε μια αεροστεγή σακούλα και ρίξτε μέσα λίγο άσπρο ρύζι. Βάλτε την μπανάνα στο κέντρο και φροντίστε όταν κλείσετε τη σακούλα να μην μείνει καθόλου αέρας στο εσωτερικό της. Το ρύζι θα απομακρύνει όλα τα υγρά.

Έπειτα, πάρτε το πιστολάκι των μαλλιών σας και ρυθμίστε η θερμοκρασία του να είναι χλιαρή ή ζεστή. Αφού βγάλετε τη μπανάνα από τη σακούλα, στεγνώστε την από όλες τις πλευρές. Σε λίγο θα έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα και ένα φρούτο έτοιμο για κατανάλωση.

Παίρνει μία μπανάνα και την κολλάει στο τοίχο! Ο λόγος; 120.000 δολάρια! (Video)

Μία αληθινή μπανάνα κολλημένη με μονοτική ταινία στον τοίχο πωλείται για 120.000 ευρώ, με το κόλπο πως με μια μπανάνα ανοίγεις ένα μπουκάλι μπύρας να ωχριά μπροστά του!

Ο ανατρεπτικός Μαουρίτσιο Κάτελαν μας… έστειλε! Το έργο του που εκτίθεται στην ArtBasel Miami Beach έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, αλλά συγχρόνως το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο εικαστικός μας παρουσιάζει το έργο του που είναι μία μπανάνα κολλημένη σε έναν τοίχο με μονωτική ταινία!

Ο Ιταλός καλλιτέχνης έχει ονομάσει το έργο του “Comedian” και όπως δήλωσε είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει μία μπανάνα με ρητίνη, με βερνικωμένο μπρούντζο πριν τελικά καταλήξει στην αληθινή μπανάνα!

Τώρα, τι θα γίνει αν η μπανάνα μουχλιάσει δεν το γνωρίζουμε.

Πιείτε αυτό το τσάι με μπανάνα, πέστε για ύπνο και την επόμενη μέρα θα δείτε τρομερά αποτελέσματα!

Το άγχος και το στρες επηρεάζει τον οργανισμό και την υγεία μας, και πολλές φορές κάνουμε κακής ποιότητας ύπνο. Για να έχετε έναν ξεκούραστο ύπνο δοκιμάστε αυτό το ρόφημα με μπανάνα και θα δείτε τις επιδράσεις την επόμμενη μέρα!

Δείτε επίσης: Μπανάνα: 9+1 οφέλη που δεν γνωρίζαμε!

Δεν θέλετε τις παρενέργειες που έχουν τα υπνωτικά χάπια; Με αυτή την φυσική συνταγή, μπορείτε να πάρετε τα οφέλη του καλίου και μαγνησίου από την φλούδα της μπανάνας. Το κάλιο και το μαγνήσιο είναι ευεργετικά για το νευρικό σύστημα και είναι ιδανικά για χαλάρωση των μυών. Στην πραγματικότητα, το μαγνήσιο είναι το πιο σημαντικό μέταλλο για την χαλάρωση των μυών και μπορεί να μειώσει τις μυϊκές κράμπες αλλά και άλλους πόνους.

Χρειάζεστε μαγνήσιο για να αντιμετωπίσετε το στρες και θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.

Η κανέλα είναι σπουδαία, γιατί εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι ισορροπημένα, οι ορμόνες σας μπορεί να λειτουργήσουν με τρόπο που να επιτρέπουν τον καλύτερο ύπνο. Εάν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σας δεν είναι κανονικά τότε μπορεί να έχετε την ενέργεια την νύχτα, ή να είναι κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αξιοποιώντας την θεραπευτική αξία της μπανάνας, η φλούδα της μπανάνας και η κανέλα διώχνει την αϋπνία και άλλες διαταραχές του ύπνου για τα καλά.

Η συνταγή:

1 μπανάνα (βιολογικής καλλιέργεια και με τη φλούδα)
1 μικρή κατσαρόλα με νερό
Λίγη κανέλα (αν θέλετε)

Βήμα 1: Πλύνετε την με νερό καλά. Μετά απλά κόψτε τις δύο άκρες της μπανάνας (πάνω και κάτω), όπως φαίνεται παρακάτω:

Βήμα 2: Βάλτε την μπανάνα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Αν το νερό είναι εμφιαλωμένο ή καθαρισμένο με κάποιο τρόπο, ακόμα καλύτερα!

Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε κανέλα μέσα στο νερό. Αν θέλετε προσθέστε Stevia για να είναι γλυκό. Η Stevia βοηθά στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, και δεν ανεβάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πριν πάτε για ύπνο.

Βήμα 3: Προσθέστε περισσότερη κανέλα, αν θέλετε και απολαύσετε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share