Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν και μια φωνή διέκοψε τον γάμο - Όταν η νύφη είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα πόδια!

Σοκαριστικό περιστατικό

16 Ιουλίου 2022 20:45
Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν και μια φωνή διέκοψε τον γάμο - Όταν η νύφη είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα πόδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ημέρα του γάμου μας υποτίθεται ότι είναι τέλεια από κάθε άποψη... από τα λουλούδια μέχρι τη μουσική που παίζει καθώς φτάνουμε στην εκκλησία, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί μήνες πριν!

Οι καλεσμένοι στον γάμο του Neil και την Tricia είχαν τον δικό τους σχέδιο και τους έκαναν όλους να δακρύσουν από συγκίνηση. Μόλις είπαν τους όρκους τους οι νεόνυμφοι, μια μικρή φωνή ακούστηκε από τα καθίσματα στο βάθος. Δεν ήταν κάποιος ενάντια στην ένωσή τους - ήταν η αρχή ενός συναρπαστικού flash mob.

Αυτό το flash mob όμως ακολούθησε το στιυλ του γάμου και οι καλεσμένοι τραγούδησαν το “How Great Art Thou”. Η ερμηνεία τους πραγματικά εξέπληξε τους πάντες, αλλά η νύφη ξέσπασε σε κλάματα. Είναι μια έκπληξη που κανείς δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ! Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό μετά το γάμο όλοι άρχισαν να απομακρύνονται από την νύφη. Ο λόγος θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Ρίξτε μια ματιά στο συγκινητικό flash mob στο παρακάτω βίντεο:

Γαμπρός λέει στη νύφη «είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Mόλις γυρίζει το κεφάλι της...

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Ενώ, άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά».

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: «Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη. Αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.»

Δείτε στο βίντεο το όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share