Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

33χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε! (Video)

Συγκινητικό περιστατικό

16 Ιουλίου 2022 14:17
33χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 33χρονη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας συγκινήσει. Επίσης μια μητέρα είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της για να ελέγχει τι γίνεται. Μόλις όμως είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε».

Οι περισσότερες μαμάδες θα σας πουν ότι η ώρα του ύπνου είναι το καλύτερο μέρος της ημέρας. Όταν η κόρη μου ήταν μωρό, μετρούσα τα λεπτά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που για μιάμιση ώρα θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα!Να βάλω πλυντήριο, να κοιμηθώ ή να δω την αγαπημένη μου εκπομπή στην τηλεόραση.

Αλλά αυτή εδώ η μαμά χρησιμοποίησε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να κάνει κάτι τελείως εντυπωσιακό. Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’

Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε:

Βίντεο τρόμος από κρυφή κάμερα - 25χρονη μητέρα κατέγραψε «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της (Video)

Βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της! Επίσης, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη μητέρα, Heather Brough, η οποία ζει με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της Josh Higgins, άρχισε να πιστεύει πως ένα φάντασμα ζει στο σπίτι τους, όταν ένα βράδυ εντόπισε τρεις μεγάλες μελανιές στο μάγουλο της κόρης της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν είδαν τα τραύματα αποφάσισαν να ελέγξουν την κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο της μικρής, καθώς υποπτεύονταν πως ίσως γρατζουνάει τον εαυτό της ενώ κοιμάται. Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν μία ανδρική φιγούρα να τριγυρνά γύρω από την κούνια του παιδιού και λίγο μετά να εξαφανίζεται ως διά μαγείας.

Οι δύο γονείς ψάχνουν πλέον τρομοκρατιμένοι για νέο σπίτι ώστε να ξεφύγουν από το «στοιχειωμένο χώρο τους», αφού ειδικοί επιβεβαίωσαν πως υπάρχει «μεταφυσική δραστηριότητα». «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση μόλις είδε το βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share