Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπαθε σοκ! Βρήκε τον σκύλο της να ξαπλώνει έτσι στην μπανιέρα του σπιτιού της (video)

Σοκαριστική στιγμή!

14 Ιουλίου 2022 16:46
Έπαθε σοκ! Βρήκε τον σκύλο της να ξαπλώνει έτσι στην μπανιέρα του σπιτιού της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το σκυλάκι είναι husky και ονομάζεται Zeus. Του αρέσει να παίζει στην μπανιέρα. Ακόμα και όταν δεν είναι γεμάτη νερό, μπορεί να τον βρείτε εκεί να περιμένει να κάνει μπάνιο. Αυτό συνέβη και στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικό! Αυτός ο παππούς βοηθάει το ηλικιωμένο σκυλάκι του μέχρι το όχημα με μία ράμπα (video)

Όταν η ιδιοκτήτρια του προσπαθεί να τον βγάλει έξω, η αντίδραση του είναι ανεκτίμητη!

Ακόμα και μια βόλτα δεν μπορεί να του αλλάξει την γνώμη! Ο Zeus είναι ένα πολύ πεισματάρικο σκυλάκι!

Γυναίκα παλεύει με φίδι για να σώσει το σκυλάκι της όταν ξαφνικά... (video)

Μια γυναίκα και το κουτάβι της έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα μετά από ένα βίντεο που έδειξε πώς ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έσωσε από σίγουρο θάνατο όταν πιάστηκε από ένα φίδι που αντιστοιχεί στο είδος διαμαντιού python (“Morelia spilota”) , σύμφωνα με με πληροφορίες από το Daily Mail. Με την ευκαιρία, δείτε το αξιολάτρευτο κουτάβι με σχήμα καρδιάς στη μύτη.

Ακούγοντας το ουρλιαχτό του κουταβιού της Jasper , που δαγκώθηκε και κατακλύστηκε από το τεράστιο ερπετό, η Michelle Van Schouwen βγήκε αμέσως στην αυλή της για να σώσει τη ζωή του κατοικίδιου της.
Η απελπισία του ιδιοκτήτη του σκύλου ήταν εμφανής όταν άρχισε να χτυπά τον πύθωνα με το μόνο πράγμα που βρήκε κοντά, στην περίπτωση ενός χριστουγεννιάτικου ρολού που προφανώς δεν προκάλεσε φόβο στο βίαιο ζώο.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που η Michelle τον εαυτό της και πήρε την οχιά με τα χέρια της, άρχισε να το περιστρέφει μέχρι να απελευθερώσει το κουτάβι της Jasper , όταν κατάφερε να σώσει το κατοικίδιο της, έτρεξε στο σπίτι της για να περιποιηθεί στις πληγές του σκύλου.

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί μέσω του λογαριασμού Facebook Win News , στον οποίο όχι μόνο μπορείτε να ξαναζήσετε τη στιγμή του τρόμου που βίωσαν και οι δύο, αλλά και η ιστορία λέγεται από τη φωνή της Van Schouwen .

Παρόλο που μοιάζει πολύ με μια ιστορία τρόμου, το χαρούμενο τέλος είναι ότι η Jasper είναι εντελώς εκτός κινδύνου και θα είναι σε θέση να παραμείνει η πιστή φίλη της γυναίκας που αποδείχθηκε η ηρωίδα του σκύλου της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share