Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βρήκατε νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Προσοχή!

12 Ιουλίου 2022 08:15
Βρήκατε νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν βρει νομίσματα σφηνωμένα στα χερούλια του αυτοκινήτου τους. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν στην αρχή, επειδή είναι συνήθως τοποθετημένα στην πλευρά της πόρτας του συνοδηγού, όπου δεν τα βλέπουν καν, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Δείτε επίσης: Μάχη μέχρι... σκασμού: Δύο φίδια παλεύουν με μανία - Το ένα κατάπινε το άλλο! (Video)

Αποδεικνύεται ότι είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα από τους κλέφτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημά σας, σύμφωνα με την Sun Gazing.

Πώς λειτουργεί: Ο κλέφτης τοποθετεί ένα κέρμα μέσα στο χερούλι της πόρτας στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, περιμένει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να εμφανιστεί για να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Όταν ο ιδιοκτήτης προσπαθήσει να κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, επειδή το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένο, κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κλέφτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο μέσα από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Τι πρέπει να κάνετε

Βρήκατε νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα χερούλια του αυτοκινήτου σας πριν μπείτε μέσα, για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν κανένα κέρμα.

Οι κλέφτες, επίσης, χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να σας ακινητοποιήσουν! Έτσι, ελέγξετε και το πίσω κάθισμα, ή ακόμα καλύτερα, καλέστε το 911 σε περίπτωση που δείτε οτιδήποτε ύποπτο.

O αστυνομικός Jim Woods, λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, είναι να τα παίρνετε πάντα μαζί σας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο.

Απίστευτο: 27χρονη influencer έκανε τατουάζ στα μάτια κι έχασε την όραση της!

Τυφλή για τρεις εβδομάδες έμεινε 27χρονη influencer στην Αυστραλία, η οποία «χτύπησε» τατουάζ στα μάτια. Έχοντας καλύψει το 98% του σώματός της με μελάνι, η Άμπερ Λουκ αποφασισε να «χτυπήσει» το νέο της τατουάζ στα μάτια.

Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τους βολβούς των ματιών της μπλε. Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει προσωρινα την όραση της. Η Άμπερ, ωστόσο, δεν μετανιώνει, καθώς όπως υποστηρίζει την έκανε να αντιληφθεί πόσο ανθεκτική είναι.

τικ-τοκ-ινφλουενσερ-τυφλη-11-7

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έχασα την όρασή μου για τρεις εβδομάδες και ήμουν εντελώς ανίκανη να είμαι ανεξάρτητο άτομο. Η βασανιστική αυτή διαδικασία με έκανε να υπομείνω τέσσερις φορές τη βελόνα σε κάθε ένα από τα μάτια μου. Μετά από αυτό, έκλαιγα για δύο μέρες» είπε, χαρακτηριστικά.

Η Άμπερ έχει περισσότερα από 600 τατουάζ, για τα οποία έχει ξοδέψει συνολικά 250.000 ευρώ. Πέρα από προσωρινή τύφλωση τη έχουν προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, που προσπαθούσε να εξηγήσει πως είναι να κάνεις τατουάζ στο μάτι, η 27χρονη είχε πει στο Barcroft TV: «Όταν στο βολβό του ματιού εισχωρούσε η βελόνα με το μελάνι, ένιωσα ότι tattoo artist άρπαξε 10 κομμάτια γυαλιού και το έτριψε στο μάτι μου. Αυτό συνέβη τέσσερις φορές ανά μάτι, ήταν πολύ βάναυσο».

Μετά την περιπέτειά της αυτή, η Άμπερ αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ στο στήθος της, που απεικονίζει μια γυναίκα που κλαίει με γαλάζια δάκρυα.

τικ-τοκ-ινφλουενσερ-τυφλη-11-7

Κρήτη: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο» - Ο Αρχιεπίσκοπος που έγινε viral στο TikTok (video)

Αφθονο γέλιο πρόσφερε ένα περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη, όταν ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού, Ευγένιος αντέδρασε εντελώς αυθόρμητα μπροστά σε μαθητές σχολείου, όταν κάποιος άνδρας του Ναού, προσπαθούσε να του στερεώσει το μικρόφωνο, το οποίο όλη την ώρα έπεφτε.

Ο Σεβασμιότατος αντέδρασε με χιούμορ στις επίμονες προσπάθειες να τοποθετηθεί σε σωστή θέση το μικρόφωνό του, τη στιγμή που ο ευλογούσε άρτους και μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.

Δείτε επίσης: Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου: Θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε!

Τη στιγμή εκείνη, ο άνδρας του Ναού όπου γινόταν η λειτουργία, προσπαθούσε επίμονα να τοποθετήσει το μικρόφωνο στην κατάλληλη θέση, ώστε να ακούγεται καλύτερα ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

Τότε εκείνος, διέκοψε τις αποτυχημένες προσπάθειες και του είπε: «Ο Θεός ακούει, όπου και να το βάλεις το μικρόφωνο», προκαλώντας τα γέλια των μαθητών και φυσικά ο Αρχιεπίσκοπος κατάφερε να αναδειχθεί ως το απόλυτο trend στο Tiktok

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά τον Αρχιεπίσκοπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, με τον κόσμο να δείχνει σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπό του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share