Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Το βίντεο του απόλυτου τρόμου: Θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους

Σοκαριστικό περιστατικό σε παραλία

11 Ιουλίου 2022 19:31
Το βίντεο του απόλυτου τρόμου: Θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε σε παραλία του Σαν Ντιέγκο, όπου δύο θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους.

Ευτυχώς οι ναυαγοσώστες παρενέβησαν και φρόντισαν ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί κι ότι χαριτωμένα αλλά και επικίνδυνα θηλαστικά θα βρουν τον δρόμο της επιστροφής στη θάλασσα.

Δείτε βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα θαλάσσια λιοντάρια υποφέρουν από έλλειψη φυσικών θηραμάτων, με αποτέλεσμα οι θηλάζουσες μητέρες να αναγκάζονται να αναζητήσουν φαγητό στη θάλασσα, αφήνοντας τα μικρά τους να φροντίσουν τον εαυτό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η αναστάτωση στην τροφική αλυσίδα γύρω από τις κύριες αποικίες των θαλάσσιων θηλαστικών πιστεύεται ότι προκαλείται από την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων, που με τη σειρά της προκαλείται από ασυνήθιστα ασθενείς ανέμους κατά μήκος της δυτικής ακτής.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο στην Χαλκιδική είχε χαθεί από παιδιά στη Λήμνο 10 μέρες πρίν!

Χάρη σε μια μισοφουσκωμένη μπάλα κατάφερε ο 30χρονος που κινδύνευσε στην Χαλκιδική να παραμείνει στην επιφάνεια της θάλασσας και να κρατηθεί στη ζωή, τις 18 ώρες που βρισκόταν στο νερό. Με την ευκαιρία, δείτε τη σοκαριστική δήλωση του 30χρονου μετά από διάσωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr η μπάλα αυτή χάθηκε στις 30 Ιουνίου από την παραλία Εβγάτη της Λήμνου.

Δύο παιδιά, ο εξάχρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων είχαν πάει διακοπές με τους γονείς τους στο νησί κι έπαιζαν στην παραλία με τη συγκεκριμένη μπάλα, ώσπου ξαφνικά τους έφυγε και παρασύρθηκε στα βαθιά από τα ρεύματα.

Ένας κολυμβητής, μάλιστα, που ήταν στην παραλία εκείνη την ώρα, προσπάθησε να την προλάβει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα των παιδιών είδε τη φωτογραφία με τηn μπάλα στην ανάρτηση της δημάρχου Χαλκιδικής και κάλεσε στο voria.gr για να τους πει ότι ήταν η μπάλα που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο.

Από τη μικρή αυτή ατυχία των παιδιών της, η μπάλα έγινε σανίδα σωτηρίας για τον 30χρονο και του έσωσε τη ζωή. Η περιπέτειά του μετά από 18 ώρες είχε αίσιο τέλος και πλέον η αγωνία του είναι για την τύχη του 28χρονου φίλου του, ο οποίος ακόμα αγνοείται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share