Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Νύφη παντρεύεται και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της στον γάμο - Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε πλάκα (video)

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

8 Ιουλίου 2022 09:58
Απίστευτο: Νύφη παντρεύεται και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της στον γάμο - Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε πλάκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο το στρες του γάμου, λίγο η καλή διάθεση και σίγουρα το σαρδάμ του γαμπρού, οδηγούν σε μοναδικές στιγμές. Την στιγμή που ανταλλάσσουν όρκους, ο γαμπρός κάνει ένα σαρδάμ και τότε όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεσπούν σε γέλια.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι καλεσμένοι που ξεσπούν σε γέλια, αλλά και η νύφη. Περνάνε αρκετά λεπτά και η νύφη εξακολουθεί να γελά.

Με την ευκαιρία δες το ζεϊμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Θα κλάψετε… Με διαφορά ο πιο καταστροφικός γάμος που είδατε ποτέ - Κοιτάξτε καλύτερα το νυφικό και θα καταλάβετε!

Ένας γάμος υποτίθεται πως είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα ενός ζευγαριού. Η μέρα που και οι δύο, αλλά κυρίως η νύφη, είναι στα καλύτερά τους! Πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ.

Στο παρακάτω βίντεο όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά για το ευτυχισμένο ζευγάρι, μέχρι που ο ιερέας ζητά από τον κουμπάρο να δώσει τα δαχτυλίδια. Δείτε και μόνοι σας τι ακολούθησε…

Τα λόγια είναι περιττά

Όλα πήγαν στραβά: Νύφη κάνει εμετό, λιποθυμάει και μωρό κάνει τα κακά του στο νυφικό της, την ώρα του γάμου

Η μέρα του γάμου μιας 22χρονης κοπέλας στη Φλόριντα των ΗΠΑ εξελίχθηκε στην απόλυτη καταστροφή, λόγω τραγελαφικών καταστάσεων που συνέβησαν. Με την ευκαιρία δες ποια είναι η πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ που παντρεύτηκε με αθλητικά παπούτσια και δεν κάλεσε ούτε τους γονείς της.

Η 22χρονη Χόλι-Λίνεα-Κολέντα Νταρνέλ, είχε ετοιμάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε ο γάμος της να μείνει αξέχαστος, ωστόσο, μια ξαφνική αδιαθεσία έκανε τη νεαρή κοπέλα να λιποθυμήσει στα χέρια του άντρα της, ενώ αντάλλασσαν τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

«Έλεγα διαρκώς στον άντρα μου ότι δεν ένιωθα καλά κι αυτός νόμιζε ότι του έκανα πλάκα», γράφει η νεαρή Χόλι στο σχόλιο του βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Στη συνέχεια, ο μικρούλης ανιψιός της τον οποίο κρατούσε στην αγκαλιά άρχισε να κάνει τα κακά του πάνω της. «Ο μικρούλης ανιψιός μου τα έκανε πάνω στο νυφικό μου αμέσως μετά, ενώ εγώ έκανα εμετό», λέει η Χόλι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share