Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Γυναίκα έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα αγοράκια!

Συγκλονιστικό!

6 Ιουλίου 2022 13:55
Απίστευτο: Γυναίκα έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα αγοράκια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Cara Winhold ήθελε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι και παρά τις επαναλαμβανόμενες και επώδυνες αποβολές, τα κατάφερε με τον πιο απίστευτο τρόπο. Έμεινε έγκυος 2φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε διδυμάκια! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι αληθινό γεγονός που μάλιστα, εξηγείται επιστημονικά.

Δείτε επίσης: Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα. Η αντίδραση του πατέρα; Ανεκτίμητη! (Video)

H απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση και συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Winhold και ο σύζυγός της απέκτησαν τον πρωτότοκο γιο τους Wyatt, ο οποίος είναι 3 ετών σήμερα, το 2018 και θέλανε να του χαρίσουνε ένα αδερφάκι. Αλλά δυστυχώς, η Cara απέβαλε συνεχώς. Μάλιστα η δεύτερη αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία για το ζευγάρι.

«Το μωράκι είχε κολλήσει στον τράχηλο της μήτρας και αιμορραγούσα ακατάπαυστα. Έκανα δύο μεταγγίσεις αίματος», δήλωσε ενώ παραδέχτηκε ότι φοβόταν να μείνει ξανά έγκυος.

«Φοβόμουν πολύ να μείνω ξανά έγκυος, αλλά ήθελα κι άλλο παιδάκι. Ήμουν αισιόδοξη και δεν ήθελα να τα παρατήσω», είπε η Winhold η οποία δικαιώθηκε το 2021 όπου έμεινε έγκυος 2 φορές!

Μετά την γέννηση των γιων της είπε ότι η ζωή βρήκε τον τρόπο να την ξεπληρώσει μετά τις επαναλαμβανόμενες απώλειες που βίωσε.

Δεύτερος γάμος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Η πρόταση γάμου από τον Στάθη Σχίζα και η απάντησή της (video)

Σήμερα, Τετάρτη 6/7, είναι ιδιαίτερη μέρα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιας και είναι ο τελικός του Survivor 5, στον οποίο βρίσκεται ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας, και ίσως να είναι εκείνος που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο απόψε στο Γαλάτσι! Η λαμπερή επιχειρηματίας και μοντέλο, μίλησε το πρωί της ίδιας μέρας στην εκπομπή Super Κατερίνα, και το πρόσωπό της χαμογελούσε ολόκληρο, και ο λόγος είναι πως είδε τον καλό της, μετά από πολύ καιρό!

Η απάντηση της Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο γάμου

Όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή, τι θα απαντούσε στον Στάθη Σχίζα σε περίπτωση που το καλοκαίρι της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη απάντησε πως θα έλεγε πως θέλει το χρόνο της, μιας και έχει ήδη κάνει έναν, επομένως δεν θα ήθελε να πηγαίνει από γάμο σε γάμο τόσο γρήγορα, θέλει λίγο το κενό της, λίγο να το συνειδητοποιήσει.

«Δεν ξέρω… Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει όλο αυτό τώρα. Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε γάμο. Από τη στιγμή που ήταν ο σύντροφός μου στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή έως το τέλος.

Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι από μόνος του ένα παιδί αξιόλογο, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε μια χημεία αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share