Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Γαμπρός βάζει «μπουρλότο» σε γάμο με βίντεο που καταγράφει από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!

Την ξεφτίλισε μπροστά σε συγγενείς και φίλους

5 Ιουλίου 2022 11:18
Αδιανόητο: Γαμπρός βάζει «μπουρλότο» σε γάμο με βίντεο που καταγράφει από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο γαμπρός έκανε το απίστευτο, αφού έπαιξε στο γάμο του video που κατέγραψε από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της! Σίγουρα το περιστατικό δεν συμβαίνει πρώτη φορά σε ζευγάρια, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μια κάμερα τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην Κίνα με αφορμή ένα περιστατικό σε γάμο που έχει γίνει viral και το οποίο συνοδεύεται από διάφορες ερμηνείες… Αυτό λοιπόν σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν αναπαραχθεί από το Sina, το Apple Daily και το Ettoday, έλαβε χώρα στη Φουτσιάν που βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της χώρας…

Στα videos που έχουν κυκλοφορήσει στα ασιατικά social media, φαίνεται ένα ζευγάρι νεόνυμφων να μπαίνει σε μία αίθουσα εκδηλώσεων και να γίνεται δεκτό με χειροκροτήματα από συγγενείς και φίλους.

Μόλις παίρνουν την κεντρική θέση, ο εκφωνητής λέει «τώρα θα σας δείξουμε videos από το πως οι νεόνυμφοι μεγάλωσαν», μόνο που αντί για αυτό, παίζει ένα άλλο που δείχνει τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της αδελφής της.

Τότε ο γαμπρός της λέει: «Νόμιζες ότι δεν θα το μάθαινα;» και εκείνη του πετάει την ανθοδέσμη, πριν επέμβουν συγγενείς και φίλοι και τους τραβήξουν μακριά.

Κάμερα καταγράφει τη μάχη μιας σκυλίτσας με δύο λύκους!

Είναι η στιγμή που δυο λύκοι έχουν αρπάξει την 4χρονη σκυλίτσα Klara και προσπαθούν να την κατασπαράξουν στη μέση του δάσους.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από την GoPro την οποία φορούσε δείχνει την επίθεση των δύο λύκων η οποία διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά. Αν η Klara δε φορούσε γιλέκο πιθανώς να είχε υποκύψει από τα πολλαπλά τραύματά της! Μια ιστορία που θα σας συγκινήσει όπως και εκείνη με απεγνωσμένη σκυλίτσα που ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού!

Το σουηδικό περιοδικό κυνηγιού Svensk Jakt ανέφερε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το Sunne Municipality στο Varmland County, ενώ ο σκύλος κυνηγούσε μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Tommy Berglund.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο Berglund μετέφερε την Klara στον κτηνίατρο ο οποίος κατάφερε να να την σώσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share