Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός ο παππούς λίγο πριν πεθάνει έκανε την τελευταία του επιθυμία - Δεν περίμενε κανείς αυτό που ζήτησε!

Θα σας συγκινήσει η συνέχεια!

4 Ιουλίου 2022 22:50
Αυτός ο παππούς λίγο πριν πεθάνει έκανε την τελευταία του επιθυμία - Δεν περίμενε κανείς αυτό που ζήτησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο παππούς λίγο πριν πεθάνει ζήτησε να του εκπληρώσουν την τελευταία του επιθυμία, για να φύγει ευτυχισμένος από την ζωή. Δεν περίμεναν όμως να ζητήσει κάτι τέτοιο...

Όταν ο Κάρστεν Φλέμινγκ Χάνσεν μεταφέρθηκε στην πανεπιστημιακή κλινική, ήξερε πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του. Ένα ανεύρυσμα στην κοιλιακή του αρτηρία είχε σπάσει και ήταν ήδη πολύ άρρωστος για να χειρουργηθεί. Οι γιατροί του έδωσαν λίγες μέρες ή ακόμα και μερικές ώρες ζωής.

Ο Κάρστεν αποδέχτηκε την μοίρα του και έκανε μία τελευταία παράκληση: ήθελε να καπνίσει ένα τελευταίο τσιγάρο πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις νοσοκόμες από το να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιήσουν την τελευταία του επιθυμία.

Μετακίνησαν το κρεβάτι του προς το μπαλκόνι και του έδωσαν ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί. Ήθελαν να τον προσέξουν πολύ και έτσι του έφεραν ακόμα και την αγαπημένη του μάρκα τσιγάρων! Ο Κάρστεν απόλαυσε την στιγμή μαζί με την οικογένειά του βλέποντας τον ήλιο να δύει στον ορίζοντα.

Πέθανε τελικά περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Όταν πρόκειται για τις τελευταίες μας στιγμές, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από μία ακόμα θεραπεία ή τους κανόνες του νοσοκομείου. Είναι ωραίο να βλέπεις έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο να χαίρεται την στιγμή για μία τελευταία φορά, αλλά και να κρατάει το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στην ζώη του, την γυναίκα του, όπως θα δείτε εδώ.

Εσείς πιστεύετε καλά έκανε το προσωπικό του νοσοκομείου και εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία;

Παππούς 105 χρονών φροντίζει την 100χρονη σύζυγό του την μέρα που κλείνουν 80 χρόνια μαζί...Το βίντεο συγκινεί!

Αυτός ο παππούς δείχνει την αγάπη του στην 100χρονη γιαγιά και σύντροφό του επί 80 χρόνια, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Το βίντεο συγκινεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ένα βίντεο το οποίο περικλείει 205 χρόνια ζωής, 80 χρόνια γάμου και μία αιωνιότητα στην αγάπη δύο ανθρώπων. Μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει, όπως και αυτόν τον παππού, που μέχρι τελευταία στιγμή κρατά τον όρκο του και δεν αποχωρίζεται την γυναίκα του.

Ο Άρθουρ είναι 105 ετών, η Μάρσια είναι 100 ετών και οι δυο τους είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα εν ζωή ζευγάρια των ΗΠΑ.

Η Μάρσια δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω από ένα «γεια σου». Ο Άρθουρ, όμως, παραμένει τόσο ερωτευμένος μαζί της που η διάλεκτος των συναισθημάτων του δεν εκφράζεται με λέξεις και δεν αλλοιώνεται στον χρόνο.

Λογικά βέβαια θα είχαν πει κι αυτοί κάποτε την ατάκα «Τα είχαμε από παιδιά»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Η Μάρσια ήταν από τη Νέα Υόρκη και ο Άρθρου από το Χάμοντ της Ινδιάνας. Ο Άρθουρ εργάστηκε στην Επιτροπή Εργατικού Πολέμου στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Έχει πτυχίο οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η Μάρσια ήταν διευθυντής κοινωνικής εργασίας για ηλικιωμένους στο Ρίβερντεϊλ της Νέας Υόρκης.

Πίσω από τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα, πίσω από τα χρόνια, τη δυσκολία στην κίνηση και στην ομιλία, κρύβεται μόνο αγνή, αυθεντική, αιώνια αγάπη.

Μία σχέση, την οποία ακόμη κι αν νιώσουμε, δύσκολο να τη ζήσουμε τόσα πολλά χρόνια. Προς το παρόν την παρακολουθούμε, τη χειροκροτούμε και ανατριχιάζουμε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share