Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του πέθανε ξαφνικά - Μέρες μετά παρήγγειλε μια πίτσα είδε ένα μήνυμα που είχε γράψει από τον τάφο

Τι συνέβη;

4 Ιουλίου 2022 21:09
Η γυναίκα του πέθανε ξαφνικά - Μέρες μετά παρήγγειλε μια πίτσα είδε ένα μήνυμα που είχε γράψει από τον τάφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας έχασε αναπάντεχα την σύζυγό του και όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε σε κατάθλιψη. Μετά από λίγο καιρό δέχτηκε ένα μήνυμα που του άλλαξε την ζώη...είχε έρθει από τον τάφο της γυναίκας του;

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περίεργα, αφού πρόσφατα διαβάσαμε για μια γιαγιά, που ενώ είχε πεθάνει, μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της από τον τάφο, όπως θα δείτε εδώ.

H πιτσαρία Albert’s Pizza στη πολιτεία της Νέας Υόρκης πρόσφατα αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία προπληρωμένου φαγητού. Σύντομα, πολλοί πελάτες τους αγόραζαν πίτσες για όσους χρειάζονταν μια μικρή δόση καλοσύνης, από ανύπαντρους γονείς μέχρι αστυνομικούς.

Ένας από τους παραλήπτες της καμπάνιας ήταν ο Ντένις Κράστ, που ποτέ δε πίστευε ότι η παραγγελία του θα ήταν χωρίς καμία χρέωση.

Ήταν μια ωραία έκπληξη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο 59χρονος άντρας πρόσφατα είχε χάσει την αγαπημένη του σύζυγο από την απάρατη νόσο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων και δύσκολων μηνών της ζωής της, έλεγε συνεχώς στον Ντένις , ότι πρέπει να παραμείνει δυνατός.

Ο Ντένις προσπάθησε να θυμάται τα λόγια της γυναίκας του μετά το θάνατό της, αλλά ήταν αναπόφευκτο να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Έχανε σιγά σιγά τη θέληση για ζωή.

Δέχτηκε τη δωρεάν πίτσα με χαμόγελο, πήγε σπίτι και άνοιξε το κουτί. Αλλά όταν κοίταξε μέσα στο κουτί, με έκπληξη αντίκρισε ένα μήνυμα γραμμένο με μαρκαδόρο. Ήταν λες και η ίδια η σύζυγός του είχε γράψει αυτό το μήνυμα.

Στην πραγματικότητα, ο Ντένις δηλώνει ότι το μήνυμα στο κουτί άλλαξε τη ζωή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share