Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νύφη διέλυσε τον γάμο της όταν ο γαμπρός της ζήτησε κάτι εξωφρενικό

Θα πάθετε πλάκα!

4 Ιουλίου 2022 09:13
Νύφη διέλυσε τον γάμο της όταν ο γαμπρός της ζήτησε κάτι εξωφρενικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νωρίς «σχόλασε» ο γάμος μετά την απαίτηση του γαμπρού για δεξίωση χωρίς αλκόολ. Ο γαμπρός νοιαζόταν την αδερφή του που ήταν για χρόνια εξαρτημένη από το αλκοόλ. Δείτε πως αντέδρασε η νύφη! Με την ευκαιρία, δείτε το παράξενο σκηνικό σε γάμο, όταν ο γαμπρός έσκυψε μπροστά στη νύφη.

Συμβουλές για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ζήτησε μία νύφη η οποία ήρθε σε αντιπαράθεση με τον μέλλοντα σύζυγό της, λόγω της… αδελφής του.

Η νύφη, απευθυνόμενη στο reddit.com, εξήγησε πως την ημέρα του γάμου τους ο σύντροφός της της ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπούν τα ποτά κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, λόγω του ότι η αδελφή του παλεύει χρόνια με τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Όμως η ίδια δηλώνει δυσαρεστημένη καθώς θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια τη συγκεκριμένη ημέρα!

Νύφη διέλυσε τον γάμο της όταν ο γαμπρός της ζήτησε κάτι εξωφρενικό

Η άποψη της νύφης

«Η αδερφή του, όπως οι περισσότεροι εξαρτημένοι, είναι ένα τρομερά χειριστικό άτομο που αρνείται να ζητήσει βοήθεια» έγραψε η νύφη, εξηγώντας ότι η μέλλουσα κουνιάδα της ήταν αλκοολική και τα έξι χρόνια που τη γνώριζε. «Πλέον λαμβάνει βοήθεια για το πρόβλημά της, κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη. Επομένως μέχρι να γίνει ο γάμος μας, θα είναι έξι μήνες νηφάλια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όμως, σύμφωνα με τη νύφη, ο γαμπρός θεωρεί πως το αλκοόλ θα αποτελούσε «πειρασμό» για την αδελφή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share