Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Ο Τοτός και το οξυγόνο του παππού: Το ανέκδοτο της ημέρας (4/7)

Πολύ γέλιο!

4 Ιουλίου 2022 07:14
Ο Τοτός και το οξυγόνο του παππού: Το ανέκδοτο της ημέρας (4/7)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (4/7) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και το χθεσινό.

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Η δασκάλα είπε στους μαθητές της τάξης της να φέρουν την επόμενη μέρα ο καθένας από μία ηλεκτρική συσκευή από το σπίτι τους.

Πράγματι, έφεραν την άλλη μέρα τα παιδάκια τοστιέρες, μίξερ, ραδιόφωνα και άλλες συσκευές. Ο Τοτός εμφανίστηκε με ένα καρότσι, μέσα στο οποίο κουβαλούσε μία βαριά και ογκώδη φιάλη οξυγόνου, μαζί με όλα τα παρελκόμενά της.

–Τι είναι αυτό, Τοτέ; Πού το βρήκες, παιδάκι μου; ρώτησε η δασκάλα, ενώ ήδη στο πρόσωπό της ζωγραφιζόταν μία έντονη ανησυχία.

–Το οξυγόνο του παππού μου, κυρία. Εσείς δεν μας είπατε να φέρουμε μία συσκευή από το σπίτι μας; Είπα κι εγώ να πρωτοτυπήσω. Όλοι φέρανε ραδιοφωνάκια και τοστιέρες.

–Καλά, Τοτέ, και ο παππούς σου τι είπε που του πήρες το οξυγόνο; ρώτησε η δασκάλα, με την αγωνία να θέλει να της πετάξει τα μάτια έξω από τις κόγχες.

–Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Έκανε ο Τοτός, ρουφώντας τον αέρα προς τα μέσα, για να αναπαραστήσει την αντίδραση του άμοιρου γέροντα που του πήρε ο εγγονός του ξαφνικά τη φιάλη οξυγόνου και πέθανε από ασφυξία.

Bonus ανέκδοτο

Σκάβει ο Τοτός στην αυλή του ένα τεράστιο λάκκο. Περνά εκείνη την ώρα ο γείτονας και τον ρωτά: «Τι κάνεις εκεί Τοτέ;».

«Πέθανε το καναρίνι μου και το θάβω», απαντά ο Τοτός στενοχωρεμένος.

«Και γιατί κάνεις τόσο μεγάλο λάκκο;», ξαναρωτά ο γείτονας με σαρκασμό.

«Γιατί το καναρίνι μου είναι μέσα στον χοντρoμπαλά το γάτο σου», του απαντάει ο Τοτός.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share