Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέταξαν το σκύλο στο δρόμο επειδή ήταν... ηλικιωμένος - Ωστόσο, μια μέρα η τύχη του χαμογέλασε ξανά

Συγκινητική ιστορία!

3 Ιουλίου 2022 21:41
Πέταξαν το σκύλο στο δρόμο επειδή ήταν... ηλικιωμένος - Ωστόσο, μια μέρα η τύχη του χαμογέλασε ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ηλικιωμένος σκύλος, εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του, διότι ήταν... μεγάλος. Η όμορφη φάτσα, βρέθηκε στο δρόμο και ικέτευε για λίγο φαγητό.

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει καθημερινά ιστορίες με ζώα, που "τσακίζουν" ακόμα και τους πιο σκληρούς. Μία από αυτές τις ιστορίες, είναι και του Μπορέλ, ενός σκύλου που έχει πέσει θύμα σε αυτό που αποκαλείται "μόδα". Ωστόσο, πάμε να δούμε τη σημερινή ιστορία που κυριολεκτικά ραγίζει καρδιές.

Πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του, διότι πλέον δεν ήταν κουτάβι. Ο λόγος για τον Ray, ένα 8χρονο Labrador Retriever που βρέθηκε να περιπλανιέται στο Torrance - California. όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, τα μάτια του ήταν λυπημένα, δακρυσμένα και με τσίμπλες, ενώ λέγεται ότι εγκαταλείφθηκε και ότι το σώμα του είχε υποφέρει μέχρι που έγινε σκελετός και από την γούνα του έλειπαν τούφες.

Πέταξαν το σκύλο στο δρόμο επειδή ήταν... ηλικιωμένος - Ωστόσο, μια μέρα η τύχη του χαμογέλασε ξανά

Μια ημέρα οι εθελοντές του καταφυγίου Carson στην Καλιφόρνια, κατάφεραν να τον σώσουν και να του δώσουν την απαιτούμενη υγειονομική περίθαλψη. Παρόλο που ήταν ήδη υγιής, ήταν ακόμα καταθλιπτικός. Εκείνη την εποχή, εξοικειώθηκε λίγο και άλλαξε το βλέμμα του, αλλά δυστυχώς, όλοι έφευγαν από το καταφύγιο με τα νεότερα σκυλιά.

Ευτυχώς, μετά από μια μακρά αναμονή, ο Ray κατέληξε να μεγαλώνει σε μια οικογένεια. Σύμφωνα με μια ενημέρωση, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους και ήδη αντιμετωπίζει όλους με πολύ αγάπη. Θυμηθείτε φίλοι μου, έχουν επίσης συναισθήματα, είναι επίσης χαρούμενοι, υποφέρουν επίσης, αισθάνονται το ίδιο ή ακόμα πιο έντονα από εμάς.

Αν σας συνόδευσε όλη του τη ζωή και το σώμα του αρχίζει να τον παρατάει, προσπαθήστε να του δώσετε το καλύτερο. Καθημερινά μας δίνουν το καλύτερο που έχουν.

Αυτός ο σκύλος ήταν τυφλός για 8 χρόνια και χειρουργήθηκε - Η αντίδραση του μόλις είδε το αφεντικό του θα σας κάνει να λιώσετε

Συγκινητική είναι η ιστορία ενός σκύλου που βρέθηκε στο δρόμο και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια καθώς και η εξέλιξη της υγείας του. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ την ιστορία ενός σκύλου που γεννήθηκε με δύο πόδια.

Όταν αυτή η οικογένεια υιοθέτησε τον χαριτωμένο Ντάφυ ήξεραν πως η συμβίωση θα ήταν δύσκολη καθώς ο σκύλος χρειαζόταν αμέριστη φροντίδα αφού όσο καιρό ζούσε στο δρόμο είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν και η καλύτερη. Λίγο καιρό μετά, άρχισε να αναπτύσσει διαβήτη, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές επιπλοκές τόσο στους ανθρώπους όσο και στους τετράποδους φίλους μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ασθένεια προκάλεσε τον αξιολάτρευτο σκύλο να αγωνιστεί με την όρασή του - έως ότου τελικά το έχασε εντελώς.

Ο σκύλος μετά από μικρό χρονικό διάστημα κι αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά χειρουργήθηκε και απέκτησε ξανά την όραση του και επέστρεψε στην οικογένεια του υγιέστατος. Η αντίδραση του βγαίνοντας από το χειρουργείο και καθώς συναντάει τους ιδιοκτήτες του κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share